Drugelisxx parašė:
Moterys, ar kuriai nors is jusu buvo neplanuotas nestumas? As lb nerimauju del savo elgesio pirmus du menesius. Buvo nezinant pavartota alkoholio 3, 4,o poto ir 6 n…
Su pirmu lemonchelo gėriau kokią 5 sav...viskas ok ;)
Drugelisxx parašė:
Moterys, ar kuriai nors is jusu buvo neplanuotas nestumas? As lb nerimauju del savo elgesio pirmus du menesius. Buvo nezinant pavartota alkoholio 3, 4,o poto ir 6 n…
Su pirmu lemonchelo gėriau kokią 5 sav...viskas ok ;)
Rasa33 parašė:
Sveikutės, šiandien buvau klinikoje, pasirodo daugiavaisis nėstumas, tik antras deja nustojęs vystytis ...
Kaip gaila, bet gamta matyt padarė taip kaip turi būti. Dabar saugiai auginkite likusį žirniuką ❤️
Drugelisxx parašė:
Yra žmonių, kurie visą nėštumą geria, rūko ar dar bala žino ko vartoja ir vaikai gimsta sveiki.
Svarbu dabar žinote ir saugojatės. Viskas bus gerai, nemanau, kad pakenkėte. Daugelis mamų nežinodamos, kad laukiasi, išgeria ir nieko baisaus.
Nors suprantu jūsų baimę. Aš prisiskaičiau šiandien, kad pašteto valgyti negalima, o valgiau, kai buvo 6 ar 7sav mamos naminio pašteto, tai dabar pergyvenu 😁 nors žinau, kad viską virė po valandą ir atskirai, ir dar pakeičiant vandenį. Tai gal nieko.
Spalinukas parašė:
Yra žmonių, kurie visą nėštumą geria, rūko ar dar bala žino ko vartoja ir vaikai gimsta sveiki.
Nebijokit 🙄😊 aš valgiau lidlo pasteta. Nu ir ką dabar.. Kas buvo pražuvo 🤗🤗🙄
Dmmergaite parašė:
Nebijokit 🙄😊 aš valgiau lidlo pasteta. Nu ir ką dabar.. Kas buvo pražuvo 🤗🤗🙄
O aš šiandien sušius valgiau - nuostabu... niekad sušiai nebuvo tokie skanūs 😅
grive parašė:
Manau paštetas naminis,čia nerekomenduojamas,bet nepamirškit ale per kūčias siilkės ir negalima,blogai apdorotosnebent pirkta padaryra viči. o ne iš turgau…
Nu aš manau ten viskas žūva tem verdančiame vandenyje, labiau nepasitikėčiau pirktiniu. Na, visos manau suvalgom, kas nerekomenduotina. Nuo vieno ar dviejų kartų gal nieko nenutiks.
žiogelisss parašė:
Aš irgi kažkaip tokios nuomonės, bet pasvarstauvyras man vis kartoja, ką aš pakeisiu, jei sužinosiu, kad vaikiukui kažkas negerai... tiesiog visą nėštumą nerv…
Mes seimoj turėjom atvejį, broliene laukėsi dvynių. Identiškų. Lankėsi LSMUKK pas visų žinoma ir nu mylėtą gyd. T.B, visą neštumą sakė viskas gerai, 36.6 gimė abi mergaitės, gavo 10 apgar. Tik viena nuo pat pradžių buvo labai rami, daugiau miegojo, vangiai valge. Kadangi as pati medikė, sakiau broliui kad sakytų, kad žiūrėtų kas yra, nes taip negali būti, akušerės issinesdavo mergaitę ir nežinau koki būdu sumaitindavo mp. Kol 5 parą gyd. Išklausė užesį. Tada prasidėjo mūsų pragaras. Pasirodo nėra puse širdies kairės pusės (kairiojo skilvelio hiperolazija). 1/10.000 atveju taip gimsta. Dažniausia tokie vaikai išgyvena 10 parų. Pas mus taip ir buvo lygiai 10 para netekom. Ir dabar kai pagalvojam, kas būtų buvę jeigu būtų matę echo, o kaip ir turėjo matyt, bet nesimatė. Ir ačiū D. Laimingai br streso išnešiojo abi mergaitės, o būtų buvę kitaip. O juk turejom būti stiprus visi, nes gimė viena sveika, kuriai reikės meilės ir šilumos. Po šio atvejo as pakeičiau nuomonę apie tyrimus be reikalo. Jeigu viskas gerai, nėra indikacijų as ir nesidarysiu. Nes tas stresas 9 mėn būtų pragaras.
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai