2022.04.18 10:56 (prieš 4 m.)
Dangustėė parašė:
Bet jei dantukai, tai gal dar kažkas būtų, o dabar tik visą miegą papą nori laikyt, o dėl valgymo tai vos ne visus 4 mėn valgo taip.. nes jei ilgiau neduodi tai tik…
Nebūtinai. Mano mažiukui db lenda jau dantukai, vieno jau kraščiukas čiut matosi, tai nepasakyčiau, kad lb seilėjasi, taip seilėjosi ir prieš mėnesį. Pirščiukus kiša į burna, bet nepanašu, kad jis labai pasikasyti dantenas bandytų. Kas sutriko, tai miegas naktį. Dažniau ir po mažai valgo. O aš juk nutrauktą pieną duodu. Atrodo pavalgyk normaliai ir būk sotus. O jis truputį atsigeria ir vsio. O dantukai dygsta ne savaitę ir ne dvi. Lb ilgas procesas. Plius juk db daug kas kenčia nuo miego regreso. Plius dar gal kokį virusą pagauna, kurio nesimato simptomų, o tiesiog prastai jaučiasi. Na ir galiausiai dažnas mažiukas maitinamas krūtimi taip daro. Kabo, lyg soskę naudoja. Ir užvaldo ir raminasi. Viskas tai normalu. Mano dukra ir sūnus taip darė visus du metus kol maitinau krūtimi. Tiesiog gal dar krūtinė tokia, vienos pamaitina ir sotūs tuoj. O pas kitas vaikai kabo valandomis.
Kantrybės ir stiprybės ❤ viskas tikrai praeis. Jūsų pienas, labai yra svarbus. Ypac dygstant dantimis, sirguliuojant. Mažesnė tikimybė skysčių trūkumui. Aš jau kuris laikas vargstu su vaiko valgymu. Biškį užvalgo ir stop. Sako dantim dygtant, tai dazna problema maitinamiems buteliuku. Nesijauskit vieniša, visos šiuo metu turim vienų ar kitų rūpestėlių. Tikrai praeis, reik tik laiko ❤