Greit bus braskiukas parašė:
Valiooo, sveikinu jus su tuo! 🥳
Maniškiui pilvukas ėmė tvarkytis, tyrimai kol kas irgi visi geri. Sakė jog alergij…
O kas per sirupiukas? Receptinis? Maniškis jaučiu irgi pusę kaloriju atpila.. svoris sunkiai auga
Valiooo, sveikinu jus su tuo! 🥳
Maniškiui pilvukas ėmė tvarkytis, tyrimai kol kas irgi visi geri. Sakė jog alergij…
O kas per sirupiukas? Receptinis? Maniškis jaučiu irgi pusę kaloriju atpila.. svoris sunkiai auga
Fortūna parašė:
Pas mus šiaip įprastai dienos miegų irgi nemiega ilgiau 30 min dažniausiai, bet atradau, kad labai veikia laukas. Tai pietų miegelio visada einam vaikščiotis, o jei…
Na pas mus anksčiau ir lauke ir bslkone išmiegodavo 2-2,5val, bet pastaruoju metu ir ten nemiega. Pusvalandis ir viskas, juokiasi 🤯
Šilo_uoga parašė:
Nekaltinkit savęs, jūsų vaikas nėra kažkoks kitoks. Taip yra ir tieksuprantu kaip sunku ir kaip kartais varo į neviltį, bet viskas laikina
![]()
Viskas laikina, bet tuo pačiu kiekvienu periodu vis kažkas naujo 🙂
MamaAsta parašė:
O pas tas kurias vaikučiai dienomis nemiega daug, gal naktį gerai išmiega? :)nes va mano dama tai naktį gerai miega. Diena praščiau
Miega jau 20-21h. Keliasi 2kartus, trečią kartą jau ryte tarpe 7:30-9h. Pagal mane tai visai gerai išmiega, džiaugiuosi kad ne kas valandą keliasi 😁
Leyla parašė:
Ne, recepto nereikia. Vadinasi Gastrotuss baby 🙂
Donataso parašė:
Miega jau 20-21h. Keliasi 2kartus, trečią kartą jau ryte tarpe 7:30-9h. Pagal mane tai visai gerai išmiega, džiaugiuosi kad ne kas valandą keliasi 😁
Tai va.
Aš džiaugiuosi, kad maniškė naktį irgi neblogai miega
Ne, recepto nereikia. Vadinasi Gastrotuss baby 🙂
O kaip pas jus buvo tas refliuksas? Kaip dažnai atpildavo? Apvirśkintu? Mums dažniausiai po valandos tokia varškyte
Nerko parašė:
Nuraminot 🌞 nes nusigandau kad jau pavėlavau 🙈
Man pledukai nesuveikė, bet kaip tik turiu plokščia pagalvę reiks bandyt dienos miegui.
Leyla parašė:
O kaip pas jus buvo tas refliuksas? Kaip dažnai atpildavo? Apvirśkintu? Mums dažniausiai po valandos tokia varškyte
Buna kad iskart pavalgius fontanas, o po valandos ir apvirskintu. Patarė per maitinimą keletą kartu atruginti.
Man sakė kad gali provokuoti refliuksa mano valgoma avižų koše rytais, sūrį taip pat sakė jei valgau tai tik ale Džiugo tipo. Tai teks šiek tiek pasikoreguoti mityba.
Jeigu pas jus irgi rimtokai atpila tai rekomenduočiau apsilankyt pas gastroenterologą, pasiklausines ten jūsų daugiau ir gal ką patars
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
Nežinau, ar paguos, bet man nuo 35 metų sakė išankstinis kiaušidžių rezervo išsekimas, siūlė donorines, amh…