Mamytevi parašė:
Mamytes,kuriu leliukai nespejo gegezes men gimt,ir gims birzeli![]()
Kompensacija už laukima😂😂😂
Mamytevi parašė:
TriceMice parašė:
Pagalvojau panasiai :))
Lauryyt_ parašė:
Mamos, gal galit pasidalinti kur pirkote kombinezonus, nes šiandien susigriebiau, kad turiu tik žieminius ir labai pūkuotus 😅🙈 o norisi plonesnio ☺️
Musu is mini piggy, bet nerekomenduoju ten pirkti
Mamytevi parašė:
Nors tiek paguos mamas! :)))
Birželio 2d. 18.43 gimė dukrytė Goda🥰
Terminas buvo gegužės 31d.
Atsikėlus birželio 1d. Pajaučiau pilvo maudimą ir rausvas iśskyras, turėjau siuntimą į stacionarą tai nuvažiavus ten pasakė, kad jau yra 3cm atsivėrimas, atidalino membranas, bet guldys mane stebėjimui dėl per mažo kiekio vandenų. 2h nakties pradėjau jausti vėl pilvo maudimą ir taip iki pat 9 ryto, patikrina, ten jau 7cm, perkėle mane į gimdyklą, nuleido vandenis, pasikviečiau vyrą ir nuo 10h iki pat vakaro kankinausi, nes atsidarymas buvo, bet persilpna veikla. Lašino oksitociną, bet niekuo negelbėjo, ištikro neįsivaizduoju kaip aš ją išstūmiau, buvau visiškai be jėgų ir be normalių saremiu... Gerai, kad viskas jau praeity, linkiu visoms kurios dar likot, sėkmės, nes mes viską galim 🥰
uogauoga parašė:
Sveikinimai🥰
Inmap parašė:
O kiek priaugo ir per kokį laiką?
Per 2savaites tik 150g
uogauoga parašė:
Sveikinu!
kj9914 parašė:
Per 2savaites tik 150g
Bet kadangi vaikai auga šioliais per kita savaitę gali priaugti dar dvigubai. O tada jau pasiekta mėnesio norma. Tad as asmeniskai nesveriu kasdien ir nervu sau negadinu.
matysis po menesio rezultatas. O kad pieno yra tai matau nes ne tik vaikas valgo vos ryt speja, bet ir su vyru miegam pieno upese
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai