Femini parašė:
Gal kas turi kokia alternatyva pasiulyti nuo issutimu kudikiams? Naudodavau pataisu sporas -miltelius ,bet dabar jau koki gera menesi visose vaistinese sould out.. …
Mūsų visa šeima sudocream naudoja
Femini parašė:
Gal kas turi kokia alternatyva pasiulyti nuo issutimu kudikiams? Naudodavau pataisu sporas -miltelius ,bet dabar jau koki gera menesi visose vaistinese sould out.. …
Mūsų visa šeima sudocream naudoja
Editukas3 parašė:
Mums tai nepamainomas weleda kremas nuo issutimu. Net vyras vasara pazastims naudoja![]()
Aš irgi sūnui weleda naudojau. Patiko
Femini parašė:
Oro vonios.
Sveikos mamytes,tik nelabai supratau,cia grupe dar gimdysianciu spali ar jau pagimdziusiu?:)paskaiciau lyg jau dauguma turit vaikucius,ar jau cia su antru,treciu nescios?:)pati esu nescia 34sav.labai noris susipazint ,kurios irgi greit gimdys mamytes ir gyventu Vilniuje(as pati Pavilny gyvensiu)
Sveikos. Gal kam nors buvo taip, arba bent girdejote kas tai gali buti.. kai guliu ramioje busenoje kraujo spaudimas 105/59 tik atsikeliu tarkim i wc iskarto arba bent maziausias fizinis kruvis, iskarto 140/90 pradeda begti kraujas is nosies, be to skauda visa kuna, ir toks jausmas lyg oda buciau saulei sudegus.. mazyle spardosi, labai judri, nors tai ramu, bet tokia savijauta jau varo is proto..
9ocean9 parašė:
Sveikos mamytes,tik nelabai supratau,cia grupe dar gimdysianciu spali ar jau pagimdziusiu?:)paskaiciau lyg jau dauguma turit vaikucius,ar jau cia su antru,treciu ne…
Čia visos, kurios spalį dar gimdys (arba netikėtai pagimdė anksčiau). Komentarai apie vaikus tų, kurios turi vyresnių jau 🙂
Yra atskira vilniečių grupė. O aš taip pat iš Vilniaus, tik cenro/Naujamiesčio, 38a sav. 🙂
Buziukas parašė:
Tai kad jau yra Camelia internetu.
https://camelia.lt/kosmetika/88437-pataisu-sporos-10g-4770161091297.html
O super,aciu!
Grazin parašė:
Sveikos. Gal kam nors buvo taip, arba bent girdejote kas tai gali buti.. kai guliu ramioje busenoje kraujo spaudimas 105/59 tik atsikeliu tarkim i wc iskarto arba b…
Kažkiek, kad pakyla spaudimas judant , tai normalu, bet jei jūs blogai jaučiatės, tai geriau kreiptis į gydytoją ar bent telefonu pasikonsultuot pvz su gimdymo namais.
Grazin parašė:
Sveikos. Gal kam nors buvo taip, arba bent girdejote kas tai gali buti.. kai guliu ramioje busenoje kraujo spaudimas 105/59 tik atsikeliu tarkim i wc iskarto arba b…
As dar gal pridesiu, kad jums po ginekologo konsultacijos del bukliu nestumo metu dar ir pas seimos gydytoja butu naudinga nueiti, kad kokia kardiograma padarytu ir vaistu nuo spaudimo israsytu tam atvejui, jei dar auksciau 140/90 kils, nes cia jau tokia riba. Man kai buvo vienu tarpu soktelejes spaudimas, tai nuejau, padare kardiograma ir dave vaistu tam atvejui, jei auksciau kiltu. Dabar bent ramu, kad su sirdim viskas gerai ir jei kraujospudis sukiltu nereiktu pradeti lakstyti per daktarus.
Man, beje, panasiai buvo, tiek kad namie spaudimas normalus buvo, o tik iseinu is namu ir uzkyla iki 143 kokiu ant 80. Toks irgi ant ribos. Ir galva labai spaude. Per kokia savaite savaime praejo, taip ir neteko jokiu vaistu gerti.
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai