🗓 2022-10-18
🕰 07:17
⚖️ 3.790 kg
📏 54 cm
🏨 Kauno 2 klinikinė ligoninė
🕰Terminas buvo 10.17 arba 23d
👶 Kajus
Na, beliko tik cia prisiduoti, visi apskambinti😁 Pirmiausia noriu pasakyti, kad dziaugiuosi gimdziusi butent cia, personalas nuostabus❤️ Labai svajojau or D prasiau, kad gimdymas butu greitas ir sklandus na ir toki gavau🥳 negaliu dar db patiketi, kad taip greitai😊
Taigi. Po savo gines apziuros vs diena maudeno pilva, galvojau jau gal kazkas tikrai bus, bet gal dar 20d palauks, kaip sesute😊 Labai nesimiegojo, eme nerima. Na apie 3val nemiegu, girdziu kazkas „pūkšt“, bliamba galvoju vandenys🙈 pakeiciu poza ant nugaros, akurat bega. Zadinu vyra, ruosiames, skambinu sesei kad atlektu pas mazaja. Greit perzvelgiu rubelius i gimdykla, prisidedu dar didesni sliauzta (p.s.aprenge trumpom rankovem bodi, kojnytes, kepuryte, sliauzta. Dar nesildo palatoje bet nesalta, man tai karsta🙈). 4val islekiam, dar namuose jauciu saremius, praktiskai iskart pajutau. Apie 5val jau ligoninej. Kol supildem dok, persirengiau 6val ir jau skausmas didokas, pykina, karstis musa, einant iki palatos jau sustoti turejau. Gimdykloje matuoja saremius, sakau kaip del epiduro? Sako ateis daktare, paziures kaip kaklelis ir nutarsime. Ar lb skauda? Skauda, sakau.. Sako, kad fiksuoja tik mazus pamaudenimus. wtf galvoju, tai kas bus toliau.. 🙈 Ateina akusere, patikrina, sako o tai kad cia pilnas atsidarymas beveik🥳 uz sienos kita 2karte gimdo, laksto nuo jos pas mane, sako ar jau norit stumti, sakau ka zinai, lyg noriu😅 sako na jus abi tokios pat, nezinot dar ar norit😅 Iseina pas ja, nes ji jau rekia, o as sukandusi damtis iskvepineju tuos saremius, vyras vaiksto ratais „ar jau kviest, ar jai kviest?“ kviesk sakau. Iseina nieko nera🤦♀️ na sakau dar gal palauksiu. Pora saremiu ir blin sakai tikrai kviesk, tikrai arba stumsiu arna apsikakosiu as cia🤣🤦♀️ atvaro akusere, sako na paziurim, oho, sako, kad jau va cia visai galvute, greit kitas sukviete, na jau vsk galvoju, gal pats islys net stumti nereikes🤣 zdz pirmas stumimas (bet mokino visai kitaip stumti, nei su pirmagime, tai vienu metu pasimeciau, susikoncentravau ties kvepavimu ir pamirsau, kad rankas paleidau, kad riestis reikia, per greit atleidau kvepavima ir leliukas atgal pagrizo🙈). Dingo veikla🤷♀️ sako ko issigandot, pasikeite akusere ir issigandot😅 sakau nzn, visko bijau😅 na pora dar pamaudenimu, jokio skausmo nlb jauciu, nors rodo kad arteja saremis. Na ir dar 1 stumimas,islindo galvyte ir dar 1 ir visas isleke bernuzelis🥳 Iskart pasilenkiau paziureti (ko su pirmagime nebuvo, nes is skausmo ir kanciot net atserkti nesugebejau, tik verkiau) 😊 Sakau aciu D kad taip greitai, ir jums aisku (akuserems😁). Negalejau patiketi, kad jau viskas,beibis ant manes, juodukas, tamsus bernuzelis😊 Mano pirmas klausimas „plysau? “ sako palaukit, dar nepaziurejom (ziauriai bijojau plysimo, kirpimo, nes patys blogiausi siuvimo atsiminimai).. Visgi prasiskyre senas randas, kirpimo, bet nuskausmino ir siuvo tobulai, nieko nejauciau apsoliuciai, tik kad tvarko kazka. Nzn kdl man nuskausminamieji pirma gimdyma nesuveike.. 🤷♀️
Pagulejome 2val gimdykloje ir jau apsirengiau ir isejom, tikrai puikiai jauciuosi, nera nei kraujosruvu veide, siuvima ne baisiai skauda, tik kai sysioju.
Turejau GD, vaikiuko kraukas geras. Db 16val dar ims. Man net neims sake, neverta, pagimdziau ir jau nera GD, na aisku sakau😅 Bernuzelis ramus, miega. Dar gimdykloje godziai papuli paseme. Palatoje jau ne taip norejo, bet ibrukau seip netaip😊 pati vos val nusnaudziau, eisiu dar pasnausti😊 Ai, leliuka sake prie saves laikyti ir sildyti, nes kojeles saltos, tai abu gulime ir relaksuojame, tetis kitoje lovoje, i palatas guldo tik po viena. 😊
Atrodo viska aprasiau, norejau trumpiau, na bet nesigavo😊