Erikaja parašė:
Kirpo kai buvo dvi savaitės Kauno klinikose. Taip, maitinu mišinuku, bet jai buvo sunku net iš buteliuko gerti su tokiu pasaitėliu
na taip, ir mums sunku is buteliuko gerti.. O po pakirpimo susitvarke sitas dalykas?
Erikaja parašė:
Kirpo kai buvo dvi savaitės Kauno klinikose. Taip, maitinu mišinuku, bet jai buvo sunku net iš buteliuko gerti su tokiu pasaitėliu
na taip, ir mums sunku is buteliuko gerti.. O po pakirpimo susitvarke sitas dalykas?
pinkz parašė:
Susitvarkė 👌
Sveikos, gal kas turi patirties, gimdymo metu mane kirpo, kaip ir viskas sugijo, dar šiek tiek jautėsi bet tikrai jauciausi gerai, ir vakar atsirado toks perštėjimas, deginimas toj vietoj, pradėjo skaudėti vaiksciot, lyg nubrozdinta butu, bandžiau žiūrėti ir suradau guzą, kurį palietus skauda, bet man atrodo jis salia o ne kirpimo vietoj, gal kazkas turejo panasios patirties?
Ar verta kreiptis pas daktarus?
Ačiū 🥰
O_nu_te parašė:
Sveikos, gal kas turi patirties, gimdymo metu mane kirpo, kaip ir viskas sugijo, dar šiek tiek jautėsi bet tikrai jauciausi gerai, ir vakar atsirado toks perštėjima…
Man su pirmagime buvo, kad siūlo galiukas neištirpo ir kaip įaugo, nuėjau pas ginę išėmė, dar porą savaičių buvo diskomfortas, po to praėjo.. pasirodykit gydytojui, blogiau tikrai nuo to nebus
O_nu_te parašė:
Sveikos, gal kas turi patirties, gimdymo metu mane kirpo, kaip ir viskas sugijo, dar šiek tiek jautėsi bet tikrai jauciausi gerai, ir vakar atsirado toks perštėjima…
</blockquote
O_nu_te parašė:
Manau pasirodykit. Dabar kaip tik jau greit turesite vizitą po gimdymo, po 6 sav reikia. Galite anksčiau savaite.. .i apžiūra eiti pas ginekologa savo. Tai kaip tik paziures, ar viskas gerai, ir jums ramiau bus
Norėjau paklausti, ar putotos išmatos vaiko (MP) tai čia jau požymis, kad kažko netoleruoja kudikis iš mamos maisto? Mus labai stipriai išbėrė dabar apie savaitę.. bet man panašu į hormonini berima, tačiau ir LB nesveikai valgiau paskutinem dienom.. ir pastebiu išmatas kartais putojancias itin. Tai nepamenu ar cia jau signalizuoja kad alergizuoja nuo maisto. Ar viskas ok? Ir susimasciau gal dar daugiau beria.. nes ne tik hormonai.. o.ir.maistas ;( ryt Žadu maitintis sveikiau.. stebesiu ar neisnyks tie bėrimai.. pas ką nors tokiu metu irgi yra hormoniniai spuogai?
N0name parašė:
Sveikos, ar tai galėtu būti alerginis bėrimas?
Jeigu butu alergija, tai dazniausiai isberia visa kuneli. Cia prakaitiniai, spuogeliai, del hormonu. Dazniausiai prarina per 3men niekuo netepant. Mums orgi dabar yra, visas veidelis, ausytes, kakliukas. Atrodo negraziai, bet tikrai praeis🙂
Rutameta parašė:
Kovojam su pilveliu 4sav mūsiškiui, bet jau savaitė kaip pilvas neduoda ramybės. Vaiko gaila, susiriečia,verkia,pabezda ir atrodo jam pagerėja. Kelnojam kojas, masa…
Man espumizan nepasiteisino. Infacol padeda neblogai, bet irgi visai 100% problemos nepasalina.
Rutameta parašė:
Sveikos, mažyliui ryt mėnuo. Pastebėjau,kad skiepo vieta(kur skiepijo ligoninei kaip gimė,petys) pakilus ir paraudus,yra guziukas. Ar gali tiek laiko neišsivaikščio…
Oj, „tiek laiko“ sakote😅 nuo tuberkuliozes skiepo gos ilgai, bus baisiai paraude, ispuliuos viskas ir liks randas (pasigooglinkite, kad neissigastumete😊). Man pirma karta irgi baosu buvo).
Katakitoka parašė:
Norėjau paklausti, ar putotos išmatos vaiko (MP) tai čia jau požymis, kad kažko netoleruoja kudikis iš mamos maisto? Mus labai stipriai išbėrė dabar apie savaitę.. …
Pas mus hormoniniai prasideje. Osmatu putotu irgi buna, matomai sureaguoja i maista kazkoki, bet retai. Pagrinde skystos, kaip vandenukas🙂
whirl parašė:
Man su pirmagime buvo, kad siūlo galiukas neištirpo ir kaip įaugo, nuėjau pas ginę išėmė, dar porą savaičių buvo diskomfortas, po to praėjo.. pasirodykit gydytojui,…
kaip smagu, kad yra šis forumas ir galima pasitarti arba tiesiog pasidžiaugti ar pasiguosti 🎈🧸
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai