odetukazzzzz68 parašė:
Sveikos mano mazylei vasario 13 bus 4 men ir galvoju apie primaitinima. Gal galite papsakoti nuo ko pradeti? Ar dar anksti ir laukti puse metu? Ačiū 🥰
Man atrodo labai jau anksti...
odetukazzzzz68 parašė:
Sveikos mano mazylei vasario 13 bus 4 men ir galvoju apie primaitinima. Gal galite papsakoti nuo ko pradeti? Ar dar anksti ir laukti puse metu? Ačiū 🥰
Man atrodo labai jau anksti...
odetukazzzzz68 parašė:
Priklauso nuo to kaip maitinate, rekomendacijos jei žindote nuo 6mėm, jei mišinuku nuo 5mėn, bet reikėtų tartis su prižiūrinčiu daktaru, kiekvienas atvejis individualus.
Primaitinimo yra du būdai: gabaliukais arba košytėm, abu turi savo pliusus ir savo minusus, reiktų pasiskaityti plačiau ir pasirinkti kas jums patraukliau.
Pirmą dukrytę primaitinti pradėjau košytėm nuo 6mėn pagal knygą "mažylio receptai" joje viskas smulkiai aprašytą apie primaitinimą košytėmis, kada pradėti, ką po ko įvedinėti ir pan jei viskas gerai ir dabar taip darysiu
odetukazzzzz68 parašė:
Mes iš uk tai mus prižiūrinti healf visitor rekomendavo nuo 6 mėn primaitinima bet sako kiekvienas vaikas individualus jeigu rodo susidomėjimą,gali pats sėdėti tiesiai nulaikyti galvyte ir neisstumia maisto su liezuviu lauk tai galima ir nuo 5 mėn bet ne anksčiau
whirl parašė:
Priklauso nuo to kaip maitinate, rekomendacijos jei žindote nuo 6mėm, jei mišinuku nuo 5mėn, bet reikėtų tartis su prižiūrinčiu daktaru, kiekvienas atvejis individu…
Aš irgi primaitinau pagal "Mažylio receptus"
labai patiko, nes parašyta kada ką galima įtraukti, ką galima šaldyti ko ne, super knyga
ir dabar guli stalčiui padėta, laukia antro dublio
EmyW parašė:
Sveikos mamytes☺️ norėjau paklausti kaip visų Jūsų plaukučiai. Ar slenka po gimdymo. Jei taip ką naudojate? Kakžkoks košmaras su mano plaukais, jų visur pilna, net …
Slenka. Nieko nenaudoju, tik stengiuod nusirinkt, kad visur nesiveltų. Galima pagert kokio biotino, kad naujų augimą paskatint.
Beje ir vaikui slenka tokiu pat metu
ir su pirmu lygiai taip buvo. Mėnesį intensyviai slinko
EmyW parašė:
Sveikos mamytes☺️ norėjau paklausti kaip visų Jūsų plaukučiai. Ar slenka po gimdymo. Jei taip ką naudojate? Kakžkoks košmaras su mano plaukais, jų visur pilna, net …
pradėjo slinkti praėjus maždaug dviems mėnesiams po vaikučių gimimo. Turėjau ilgus plaukus, tai šia savaite gerokai pasitrumpinau, nes kažkaip juokingai atrodo tokio plonumo ilgi plaukai 🤪 Specialiai nieko nedarau, laukiu kol baigs slinkti ir ims augti 😃
EmyW parašė:
Slenka ir jų irgi pilna visur. Geriu vitaminus, nežinau ar padeda, vaizdas kol kas dar ne tragiškas. Kadaise nuo streso man buvo išslinkę žymiai baisiau, tad šis slinkimas ne taip šiurpina.
Monūki parašė:
O pas mus kiekvienas miegas su ašaromis,tik pamatau tuos ženklius,einam gult ir prasideda ašarų ir riksmo daug..gal irgi taip buvo,kaip susitvarkėt?
Pas mus irgi tas pats, kiekvienas miegas kova. O ir piktas būna :s Laukiu kada pagerės 🫠
EmyW parašė:
Ką tik galvą išsiploviau, tai tokį kuokštą surinkau
jau kraupoka darosi
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai