Milais parašė:
Man buvo cp ir pirmą naktį, kadangi vyras išvažiavo, negalėjau juo pati rūpintis. Tai akušerė išvežė į naujagimių skyrių, bet prašiau, kad atvežtų pamaitinti. Nieka…
Būčiau nuprotėjus per tas 12 valandų 🤪😱
Milais parašė:
Man buvo cp ir pirmą naktį, kadangi vyras išvažiavo, negalėjau juo pati rūpintis. Tai akušerė išvežė į naujagimių skyrių, bet prašiau, kad atvežtų pamaitinti. Nieka…
elijushka parašė:
Tai aš jau visko ir prisigalvojau
o pasirodo, tiesiog šiaip sau vaiko nenešė, dar ryte sugalvojo laikyt, kol gydytoja patikrins. Lig šiol nežinau, kuom jį ten maitino ir ar maitino
žodžiu, agn naujagimių skyrius man nelabai, kitkas super
Lady2021 parašė:
Sveikos, mano mazyliui vienoje snerveje girdisi yra snargliukai, su atsiurbeju neissitraukia, kaip patarsite isvalyti nosyte?😌
Jūros vandeniu
Milais parašė:
Tai aš jau visko ir prisigalvojauo pasirodo, tiesiog šiaip sau vaiko nenešė, dar ryte sugalvojo laikyt, kol gydytoja patikrins. Lig šiol nežinau, kuom jį t…
Tai tikėtina mišinuką girdė, tikrai alkano nelaikys gi...
Milais parašė:
Tai aš jau visko ir prisigalvojauo pasirodo, tiesiog šiaip sau vaiko nenešė, dar ryte sugalvojo laikyt, kol gydytoja patikrins. Lig šiol nežinau, kuom jį t…
Mums ir po cp isnese mazyle. Tai visa nakti net neuzmigau, ejau ieskot, asaros bego, laike po lempom del geltos. Poto pasiule palatoj laikyt su lempom tai kazkiek ramiau buvo kai salia jau buvo. Bet dar dabar man sokas kad mazyle be manes buvo visa para. 😢
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai