Queen11 parašė:
Na aš po gydytojos.Viskas ok.Matė plakančia širdele jau.
Pasake mažiau kilnot daugiau gulėt😀
Smagu❤❤
Queen11 parašė:
Na aš po gydytojos.Viskas ok.Matė plakančia širdele jau.
Pasake mažiau kilnot daugiau gulėt😀
Smagu❤❤
penelope1913 parašė:
Aš iš Moss. Dirbu Langhus, tai daznai bunu Osle. 😉Ar jau buvot pas gydytojus? Nes čia priežiūra tai kosmosas 😭
Aš buvau kažkur 7sav pas fastlege bet tik hcg tyrimams, kad patvirtint nėštumą ir pažiūrėt kaip auga hcg, tai buvo tai sausio 10d, ir daugiau nieko, paskyrė pirmą pficialų vizitą vasario 22d, kai jau alia įtrauks į nėščiųjų įskaitą
ultragarsai jokie nepriklauso ankstyvi, tik tas pagrindinis 18-20sav. Tai aš užsirašiau vasario 18d Osle į privat klinikk ultragarsui, iki šiol jokių ultragarsų neturėjau 😊 čia jie flegmos ir neskuba su niekuom. Jei turėsit daugiau klausimų klauskit, aš abu vaikus čia norvegijoje gimdžiau, vieną Bærum ligoninėj kitą Ahus
ClipClop parašė:
Aš buvau kažkur 7sav pas fastlege bet tik hcg tyrimams, kad patvirtint nėštumą ir pažiūrėt kaip auga hcg, tai buvo tai sausio 10d, ir daugiau nieko, paskyrė pirmą p…
Gal telefonu galim pabendraut?
penelope1913 parašė:
Gal telefonu galim pabendraut?
Geriau pvz fb per messengerį, nemėgstu su nepažįstamais žmonėmis šnekėti telefonu
ClipClop parašė:
Aš buvau kažkur 7sav pas fastlege bet tik hcg tyrimams, kad patvirtint nėštumą ir pažiūrėt kaip auga hcg, tai buvo tai sausio 10d, ir daugiau nieko, paskyrė pirmą p…
Na jie ne tai kad flegmos o i pati nestuma kaip nestuma tepradeda ziureti 12sav. Tokia sistema. Buna kam pasiseka ir gauna 8-10sav slapimo ar kraujo tyrimus tuo paciu ir nesciosios lapa.. del to pacio skano kai tera vienas nemokamas. Bet mano daktaras sake jei reikia daro papildomai. O nors oficialiai tik vienas tera
Stebuklingai parašė:
Merginos,kaip kovojate su galvos skausmu?🤯 turiu migrena ir prieš nėštumą jau buvau pamiršusi ją,bet dabar vaje vaje kokie skausmai...
Ir pirmu neštumu ir dabar pradžia tokia pati, su galvos skausmais, tai pagr dalykas tai daug vandens gerti, arbatos ar kažkas tokio nesiskaito, vedinkit patalpas dažnai, kad būtų gryno oro, lauke vaikščiokit. Jeigu Jums kaip man bus, tai ilgai tas skausmas nesitęs, bet iš tiesų su pirmu neštumu tiek skaudėdavo, kad kartą jau geriau vaistus, nes nebegalėjau, tai nebuvo migrena, bet skausmas labai nemalonus
mile.mi parašė:
Ir pirmu neštumu ir dabar pradžia tokia pati, su galvos skausmais, tai pagr dalykas tai daug vandens gerti, arbatos ar kažkas tokio nesiskaito, vedinkit patalpas da…
Mane lydi tuo pačiu ir vėmimas...praeitą savaitę ligoninėje dėl toksikacijos. Nuo skausmo apetito nulis visiškai negali net valgyti kg krenta,valgau bet nebe tiek kiek valgydavau be saiko😞 vandens daug geriu,kartais paricitamolo išgeriu,bet ne visada padeda
Stebuklingai parašė:
Merginos,kaip kovojate su galvos skausmu?🤯 turiu migrena ir prieš nėštumą jau buvau pamiršusi ją,bet dabar vaje vaje kokie skausmai...
Man pirmaji nėštuma labsi skaudejo galva iki 12sav.tai padedavo tokie pleistrai ,nepamenu tiksliai kaip jie vadinasi.Jie tokie gėliniai...ant kaktos užsiklijuoji ir nuramindavo ta skausma...tada aš juos lenkijoje pirkau...bet gal ir lt bus..🤷♀️dabar irgi paskaudena galva...bet tai užeina tai praeina...
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai