Stebukl3lis parašė:
Ar dar kuriai būna vienkartiniai pilvo dūrimai/tempimai staigiai atsistojus ,nusičiaudėjus ar po santykių?😊
Būna kai nusiciaudiju ar apsisukimai kokie nevalingi :))
Stebukl3lis parašė:
Ar dar kuriai būna vienkartiniai pilvo dūrimai/tempimai staigiai atsistojus ,nusičiaudėjus ar po santykių?😊
Būna kai nusiciaudiju ar apsisukimai kokie nevalingi :))
Stebukl3lis parašė:
Būna🙂
Stebukl3lis parašė:
Mes santykiu neturime nuo pastojimo
bet siaip tikrai buna
Stebukl3lis parašė:
Kai nusiciaudau suduria sonus, o santykiu kol kas susilaikom, ir gine rekomendavo susilaikyt, beto praitas nestumas net nepagalvojom ir pasimylejom, tai po keliu dienu persileidau, aisku gal sutapimas bet si karta bent iki echo susilaikymas 😅
Stebukl3lis parašė:
Aš čiaudžiu tik sukryžiavus kojas ir susirietus, nes kitaip apsisysinčiau, galima dėkot pirmiem dviem vaikam 😅
Catrin parašė:
Sveikos merginos Aš truputi ne į temą.Turiu klausima gal kada kuri susidurete man bronchitas bandau gydytis naturaliais būdais , kažin galiu svoguno dėt ant padų n…
O kuom svogūnas gali pakenkt? Čia taip pat manau kaip valgyt nedaryt ir svogūno nepjaustyt
Stebukl3lis parašė:
O kuom svogūnas gali pakenkt? Čia taip pat manau kaip valgyt nedaryt ir svogūno nepjaustyt
Nelabai rašo kur apie nėštumą ir šią gydymo priemone del to klausiu gal kas susidūrė ar ka žino 😉
Stebukl3lis parašė:
Man budavo nusiciaudzius atsimenu skausmelis , db. Su siuo nestumo kolkas nepatyriau to malonumo
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai