ClipClop parašė:
Aš abu vaikus pernešiojau 8 dienas, tai įtariu kad ir dabar taip bus![]()
As sunu isvaziavau gimdyti termino diena, bet uzsitese gimdymas tai pagimdziau diena po. Dukra pagimdziau termino diena.
ClipClop parašė:
Aš abu vaikus pernešiojau 8 dienas, tai įtariu kad ir dabar taip bus![]()
As sunu isvaziavau gimdyti termino diena, bet uzsitese gimdymas tai pagimdziau diena po. Dukra pagimdziau termino diena.
PaVasaris parašė:
O as tikiuos anksciau gimdyt, nes laukt termimo, o dar jei pernesiot...🙈 Rugpjucio 27d. turim draugu vestuves, tai jose dar atsokt planuoju ir galiu gimdyt 😂
Visos nori savaite ar dvi anksciau gimdyti bet 🤷♀️ man tas zmoniu klausimas tu dar nepagimdei ? Yra toks užknisantis
katauskiener parašė:
Visos nori savaite ar dvi anksciau gimdyti bet 🤷♀️ man tas zmoniu klausimas tu dar nepagimdei ? Yra toks užknisantis
Jo tas "ar dar nepagimdei" tai žiauriai nervuojantis, aš nei vienos draugės ar pažįstamos neklausinėjau, nes žinau kaip nervuoja 😅
Man močiutės kiekvieną dieną skambino "ar jau? Dar ne? Eik pajudėk" 😑 sakau ačiū bet neprašiau patarimo 😑 visi ekspertais patampa stebuklingai į nėštumo galą, buvusi tėvo sugyventinė man kniso protą kad daugiau vaikščiočiau, nes kitaip nepagimdysiu pati 🤣
Va tas kitu žmonių "labiau žinojimas" tai išvest iš kantrybės labai lengvai gali, toks vaizdasjog kai kurie mano, kad viskas turi būti taip kaip jiems buvo ir diriguoja tada😀tokiu atveju aš kartais galiu pabūt netaktiška ir atsakymą duot negražų, nes mane tokie dalykai nervina siaubingai😅
PaVasaris parašė:
O as tikiuos anksciau gimdyt, nes laukt termimo, o dar jei pernesiot...🙈 Rugpjucio 27d. turim draugu vestuves, tai jose dar atsokt planuoju ir galiu gimdyt 😂
Puikus optimizmas 😁 aš atsiminus savo paskutinį mėnesį...
bijojau pajudėt
mile.mi parašė:
Va tas kitu žmonių "labiau žinojimas" tai išvest iš kantrybės labai lengvai gali, toks vaizdasjog kai kurie mano, kad viskas turi būti taip kaip jiems buvo ir diri…
Oi ir man nervai nelaiko. Ne kartą esu atsakius - nesirūpink, pas mane nebus, kaip pas tave.
Nes nu - logika
PaVasaris parašė:
Pas mane gimdymo terminas 17-18 jeigu pagal TD programele, nes gydytoja dar nesake termino, tik pasake, kad liepos 4d. Jau i dekreta isleis. O rugsejo 10 pusseseres vestuves. Noreciau sudalyvauti, bet tikriausiai atsisakysim 🙄
katauskiener parašė:
Del to ir neplanuojam sakyt tiksliai kiek laiko ir kada preliminari gimdymo data😅 kad maziau butu klausimu nestumo gale ar jau ar jau😄
Gin93 parašė:
Del to ir neplanuojam sakyt tiksliai kiek laiko ir kada preliminari gimdymo data😅 kad maziau butu klausimu nestumo gale ar jau ar jau😄
Mes irgi neplanuojam sakyti visiems termino dienos, nes nenoriu as tu klausimu ir patarimu 😂
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai