Alina.mano.vardas parašė:
Visą gyvenimą buvo žemas hemoglobinas, dabar nuolat krenta. Praeitą savaitę buvo 103, o feritinas 9. Geriu dabar dvigubę dozę tardyferon, kaip seksis pakelt, spręsi…
Ir kaip su žarnynu? Visi prigazdino kad prasides bedos
Alina.mano.vardas parašė:
Visą gyvenimą buvo žemas hemoglobinas, dabar nuolat krenta. Praeitą savaitę buvo 103, o feritinas 9. Geriu dabar dvigubę dozę tardyferon, kaip seksis pakelt, spręsi…
Ir kaip su žarnynu? Visi prigazdino kad prasides bedos
Liove911 parašė:
Sveikosar dar kažkuriai krenta hemoglobinas? Gėriau papildus theroferm nepadėjo per du menesius tik nukrito
kas jums padejo?
Man nekyla nuo 11sav, laikosi 110, nei tardyferon, nei tothema nepadeda 🤷♀️ Dar darysiuos geležį,feritina kita sav tai, bus matyt, šiaip lašalines gali pastatyt jei labai prastai, nes man pvz silpnumai,spaudimas tik 92/59 šian buvo tai, jau alpau vos ne vėl.... labai sunku su ta geležim pasikelti pastebėjau, o jums ką gydytoja siūlo jei nekyla?
Braškė.. parašė:
Man nekyla nuo 11sav, laikosi 110, nei tardyferon, nei tothema nepadeda 🤷♀️ Dar darysiuos geležį,feritina kita sav tai, bus matyt, šiaip lašalines gali pastatyt je…
Na as kai linkus i mazakraujyste tai dabar bandysiu tardyferona, man jis anksciau pakele iki 125. Po menesio kartosiu krauja
sake kolkas esu normoj kaip nėščioji, bet kai čia mano nuolatinė problema tai aš apibegti ivykius bandau
daug rekomendaciju skaitau veniniu budu laseline vienkartine
jei kristu toliau pasidomeciau ja
Ernuta85 parašė:
Sveikos. Esu uzsienyje. Uzejo skausmai skrandzio srityje. Turiu parecatamolio, ibuprom, nospos. Ka galeciau is ju gerti? Zinau kad ibuprom nerekokenduojama, o kaip …
Kiek žinau nospos nerekomenduoja net vaikams tai nerizikuociau geriau pabandykit paracetamoli gal kazka pades :/
Liove911 parašė:
Ir kaip su žarnynu? Visi prigazdino kad prasides bedos![]()
Nei su žarnynu, nei su spaudimu bėdų neturiu. Esu pratus prie žemo hemoglobino, tad ko gero ir nežinau, kaip galėčiau jaustis kitaip 🤭. Ko gero, jeigu pradėsime jaudintis dėl kiekvieno rodiklio ir klausytis gąsdinimų, tai anksčiau laiko pražilsime ir veltui stresuosime. Manau labai svarbu, kaip pats jautiesi: ar neskauda, nesilpna ir tuo remtis. Vieni prie 37° temperatūros jau tvert negali, kitas prie 39° vos silpnumą jaučia. Svarbu, kad padarote viską, kas Jūsų galioje palaikyti normas: maitintis atitinkamai, papildus vartoti. Jeigu jau tas nepadės, nu gi nesusileisi stebuklingo švirkšto.
Liove911 parašė:
Sveikosar dar kažkuriai krenta hemoglobinas? Gėriau papildus theroferm nepadėjo per du menesius tik nukrito
kas jums padejo?
Tothema
InesaP parašė:
Iki neštumo svoris buvo visad +/- 53 kg. Daba jau 61 😂 Valgyt noriu pastoviai. Bijau kas bus toliau.
Man 55, dabar 62 😄 tai irgi daug 😄
Gabyte1728 parašė:
Man 55, dabar 62 😄 tai irgi daug 😄
As iki nestumo sveriau 46/47, o dabar 55 😳 ,o valgau tikrai ne daug 🫣
Liove911 parašė:
kas jums padejo?
Man sitie labai padejo , greitai suveike...
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai