Svajoklee_ parašė:
Pagal viską turi daryti 24-28 Dabar man 25 savaite ir man dare, tai aš išsispaudziau citrina, bet geriau pasipjaustyti, turekit oumenyje pasimokiau :Dd
Man salta dave kai su sunumi dariaus
Svajoklee_ parašė:
Pagal viską turi daryti 24-28 Dabar man 25 savaite ir man dare, tai aš išsispaudziau citrina, bet geriau pasipjaustyti, turekit oumenyje pasimokiau :Dd
Man salta dave kai su sunumi dariaus
Ernuta85 parašė:
Sveikos. Toks intymus klausimas. Nors gydytojas leidzia, nestumas nekomplikuotas, bet pradejau vengti lytiniu santykiu. Norisi. Bet. Pradejau belekaip bijot kad pak…
Jusu baime visiskai nepagrysta
mylekites isveikata
antras nestumas, patikekit, jokiu nesklandumu, ir noras didziausias 🫣🤣 pirmas vaikas velavo, tai mylejomasis net neoadejo iki paskutines dienos bandem ir nieko 🤣😁
erliasa parašė:
Sveikos, kokius vitaminus geriate? Ypač tos kurias papykina?
As geriu vokiskus,bet pries tai bandziau tris kartus gerti elevit su pertraukomis,nu ir pykino nesveikai..turbut jums tas pats?
protect_your_peace parašė:
As geriu vokiskus,bet pries tai bandziau tris kartus gerti elevit su pertraukomis,nu ir pykino nesveikai..turbut jums tas pats?
Nuo elevito pykindavo ir mane. 🙈 Geriu pregnacare
Ernuta85 parašė:
Sveikos. Toks intymus klausimas. Nors gydytojas leidzia, nestumas nekomplikuotas, bet pradejau vengti lytiniu santykiu. Norisi. Bet. Pradejau belekaip bijot kad pak…
Nei vienas nėštumas tam nesumaišė
erliasa parašė:
Sveikos, kokius vitaminus geriate? Ypač tos kurias papykina?
Magnį, D vitaminą, goji uogų sultys
angel22 parašė:
Nuo elevito pykindavo ir mane. 🙈 Geriu pregnacare
nuo pregnacare mane pykino abu nestumus, tai itariu ir trecia karta nelabai kas pasikeis 🤣
Jurgyte parašė:
Nei vienas nėštumas tam nesumaišė![]()
![]()
koki vis D? Magni ir as geriu
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai