mergyte21 parašė:
Sveikos mamos. Nuo kada pradesit pratini prie sportinio vezimelio? Maniskis labai didelis.. Nebetelpam jau i lopsiuka..
Kai sėdės jau pati ☺️
mergyte21 parašė:
Sveikos mamos. Nuo kada pradesit pratini prie sportinio vezimelio? Maniskis labai didelis.. Nebetelpam jau i lopsiuka..
Kai sėdės jau pati ☺️
MoRu parašė:
Nemėgsta ir nereikalaukit. Mano irgi zyzdavo tai ir neversdavau gulėti. Pabudavo kiek norėdavo. Nes tas ju pikimas ant pilvelio, kad poto, kad nepaliktu kaip asoc…
Ji visad geros nuotaikos ant pilvelio gulas, bet zirzt pradeda jau po gerų 20min, tai jei pavyksta nukreipt mintis - pabūna ilgiau, jei ne - pakeliu, nekankinu vaiko😄 Tik sakau, galvoju gal iškart prasidėjus zyzalams pakelt, nebandyt nukalbėt🤷♀️
mergyte21 parašė:
O neturi vaikas pilnai stabiliai sėdėt, kad pereit į sportinuką?
mergyte21 parašė:
Mano dar telpa, bet jau vos vos. Planuoju dar mėnesį pratempti. Ir tikrai vaikas dar neprivalo sėdėti. Juk sportinukas turi ir pilnai gulimą padėtį
Deimis parašė:
Ji visad geros nuotaikos ant pilvelio gulas, bet zirzt pradeda jau po gerų 20min, tai jei pavyksta nukreipt mintis - pabūna ilgiau, jei ne - pakeliu, nekankinu vaik…
Tai tada greičiausiai pavargsta 🥰
Deimis parašė:
O neturi vaikas pilnai stabiliai sėdėt, kad pereit į sportinuką?
Neturi, jeigu yra gulima padetis galima guldyt ir nesedinti🙂
InnaB parašė:
Mano dar telpa, bet jau vos vos. Planuoju dar mėnesį pratempti. Ir tikrai vaikas dar neprivalo sėdėti. Juk sportinukas turi ir pilnai gulimą padėtį
Savaitgalį perkėliau į sportinę dalį, nes kojomis jau rėmėsi į lopšio galà, o ir iš šonù suspaustas. Na bet ir gimė labai didelis vaikas. Nežinau, kaip kituose vežimuose, bet mūsù sportinė dalis irgi turi 3 padėtis.
Indre_Gur parašė:
Oj kaip jus suprantu🙈 guodžiuosi tik kad tai laikina ir kažkada pradės išmiegoti naktį, amžinai taip nebus, bet labai pavargstu🙈
Sveiki.Kaip jūsų situacija su naktiniu miegu, ar pagerėjo kas nors?Pas mus niekas nepasikeitė nei dantukų nei miego neturime 🙈🥴
9 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai