zvaigzdute5 parašė:
Kalbant apie primaitinimą, gal.kas turite pdf formatu knygą nuo pirmo kasnio pasidalinimui?
Aš irgi norėčiau, jeigu kas turite 🫶🙏
zvaigzdute5 parašė:
Kalbant apie primaitinimą, gal.kas turite pdf formatu knygą nuo pirmo kasnio pasidalinimui?
Aš irgi norėčiau, jeigu kas turite 🫶🙏
daiva1020 parašė:
Aš turiu Mažylio receptai pdf formatu, jei kam reikia, galiu pasidalinti.
Pasidalinkite, prasau, su manimi 😊 busiu labai dekinga 🙏
daiva1020 parašė:
Aš turiu Mažylio receptai pdf formatu, jei kam reikia, galiu pasidalinti.
Būtų labai malonu. Parašysiu per pm savo el.paštą
Sveiki! Gal kam dygsta dantukai? 🙂Maniskiam iškart du, apart graužimo rankų, žaislų, nori nuolat būti nešiojamas. Įdomu ar čia dėl dantų ar tiesiog...
Praktiškai nebūna nei lovytej nei gultuke nei ant žemės kilimelio. Nors iki dantų norejo būti dažnai nešiojamas ir atsuktas į pasaulį, o dbr toks zyzalas, kad tik paimtų jį ir dar skraidintų prieš veidrodį dažnai 😂
Cinderella_86 parašė:
Sveiki! Gal kam dygsta dantukai? 🙂Maniskiam iškart du, apart graužimo rankų, žaislų, nori nuolat būti nešiojamas. Įdomu ar čia dėl dantų ar tiesiog...
…
Maniškei dygsta, tai ašarų pakalnė kasdien jei neimi ant rankų🙄 tik padedu, iškart lūpą tempia😂 dar labai daug žįsti nori, o tada graužia...realiai viską graužia...😄
Meilutė parašė:
Maniškei dygsta, tai ašarų pakalnė kasdien jei neimi ant rankų🙄 tik padedu, iškart lūpą tempia😂 dar labai daug žįsti nori, o tada graužia...realiai viską graužia...…
Vajej😁
Cinderella_86 parašė:
…
Tikrai taip, dantukai, mums jau 2 išdygo apačioje vienu metu 🙈 oi vargelis buvo, visa savaite temperatūra iki 37,8 nukrenta ir vėl uzkyla (pagrinde ryte ) , viduriavimas , verkimas net su ašaromis 🥹
Sveikos mamytės. Mums beveik 4mėnesiukai, bet dar neišmokom verstis nuo nugaros ant pilvuko savarankiškai. O kaip jūsų vaikučiai? Kada pirmą kartą savarankiškai tai atliko?
Suprantu, kad nereikia žiūrėtį į kitus vaikus viskam savas laikas, bet tiesiog įdomumo dėliai klausiu 🤪
mergyte21 parašė:
Sveikos mamytės. Mums beveik 4mėnesiukai, bet dar neišmokom verstis nuo nugaros ant pilvuko savarankiškai. O kaip jūsų vaikučiai? Kada pirmą kartą savarankiškai tai…
Mano dukrytė irgi dar nesiverčia
turėtų pradėti verstis 3-5.5 mėn tarpe. Tai dar laiko turi
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai