kkiiss parašė:
Ok, prašymų daug.... Man darbui:nutraukti VPA, suteikti kasmetines ir paskui suteikti VPA. Jam darbui: suteikti VPA nuo tam tikros datos iki tam tikros. Sodrai: man…
Tikrai gerai skamba, 👍
kkiiss parašė:
Ok, prašymų daug.... Man darbui:nutraukti VPA, suteikti kasmetines ir paskui suteikti VPA. Jam darbui: suteikti VPA nuo tam tikros datos iki tam tikros. Sodrai: man…
Tikrai gerai skamba, 👍
A__K parašė:
Panos, kaip jusu leliukai valgo?
Pas mano apetitas tai labai geras, pvz.siandien vakare suvalge 60gr grikiu, brokol…
Mano dukrytė irgi valgi. Nematau nieko blogo, svarbu, kad sąmoningai valgytų, o ne pvz filmukus žiūrint ar dar kaip. Tikrai nepersivalgys vaikas tiesiog prie stalo sėdėdamas
Deimis parašė:
Sveikos! Kokias antras automobilines kėdutes išrinkot savo mažyliams? Svarstau tarp Britax dualfix M i-size, Joie i spin 360 ir Maxi cosi Mica 360 pro🤦♀️ Bet gal d…
Preitą savaitgalį kaip tik rinkomės, tarp maxi cosi mica pro ir cybex gi i size. Tai pasirinkome cybex, medžiaga malonesnė, bei vaikui daugiau sėdėti patiko joje, maxi cosi iškart zirzimai prasidėjo. Kiek pamenu gyvenate NO tai nuvykot į barnashus pasimėginsite ne vieną kėdutę
Deimis parašė:
Sveikos! Kokias antras automobilines kėdutes išrinkot savo mažyliams? Svarstau tarp Britax dualfix M i-size, Joie i spin 360 ir Maxi cosi Mica 360 pro🤦♀️ Bet gal d…
Mes turime Joie 360 - vaikas dar tik 8 kg- bet man kažkaip per ankšta jam ten... 🤷♀️
Rasele712 parašė:
Preitą savaitgalį kaip tik rinkomės, tarp maxi cosi mica pro ir cybex gi i size. Tai pasirinkome cybex, medžiaga malonesnė, bei vaikui daugiau sėdėti patiko joje, m…
Taip taip, No. Žadu taip ir daryt, tik noriu galvoj susidaryt sąrašiuką, kuriuos modelius pasibabdyti. Pasižiūrėsiu ir cybex, ačiū!
ana.martianova parašė:
Mes turime Joie 360 - vaikas dar tik 8 kg- bet man kažkaip per ankšta jam ten... 🤷♀️
Nieko sau! O taip visi rekomenduoja...
Deimis parašė:
Taip taip, No. Žadu taip ir daryt, tik noriu galvoj susidaryt sąrašiuką, kuriuos modelius pasibabdyti. Pasižiūrėsiu ir cybex, ačiū!
Tai aš planavau pirkti maxi cosi mica pro, bet gerai kad sumasčiau nuvykti į parduotuvę, nes ji visiškai vaikui nepatiko. Aj dar man pliusas cybex tai , kad gulima padėtis gan nebloga pasidaro, nes dažnai keliaujame su mašina
mes turime šią - https://www.tipitapi.lt/products/automobiline-kedute-joie-every-stage-r129-0-36kg-shale?srsltid=AfmBOorUkOma2mnlxWN9oK9BrPjAPg4W0d7bDIc3dz0qOQZmjGpPne9f
Bet labai gailiuosi ja nusipirkusi, ne fizinėj parduotuvėj ir nepatikrinus kaip atrodo vaikas joje. Vaikui nepatinka joje būti, sėsi ten visas suglebęs.. Jau geriau važiuoja išaugtoje pirmojoje kėdutėje nors ji ženkliai jau per maža, bet jam senoje patogiau nei šioje... Greičiausiai tek keisti į kitą, nes kelionės mums artima, daug keliaujame pas senelius, šventes, pramogas ir pan, nors tas atstumas ir nebūna didelis, bet kankint vaikelį toje kėdutėje nesinori.. O ir siaip fb grupėse dauguma mamų irgi sakė, kad jų vaikams nepatogu joje arba vasaros metu labai šunta(kas irgi tiesa iš patirties, pirkome specialų audinį nuo prakaito), tai nemanau, kad verta mesti į bala pinigus, geriau iškart imt geriausią atlernatyvą, išstudijuotą, pamatuota, nes naudojimo laikas ilgas- tai geriau nepataupyti ir investuoti į geriausią. Kaip sakoma skūpas moka du kartus😃
Mes turime Britax dualfix M i-size, pakeitėme, kai dukrai buvo 5mėn, nes iš senosios kėdutės "lipdavo" lauk, panašu, kas būdavo nepatogu. Tai šita labai džiaugiamės, atrodo, kad vaikui išties patogu sėdėti, yra gana plati, erdvi. Dėl prakaitavimo, tai vasarą lyg ir prakaitavo, tačiau dar normos ribose. Nežinau, ką papasakoti apie tą kėdutę, bet jei reiktų, tai tikrai pirkčiau vėl. Tiesa, ji gana didelė, tai gal mažesniuose automobiliuose nėra visai patogu.
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai