sausis_ parašė:
Pagal tyrimą rodo, jog tai buvusi infekcija tai kūdikėliui neturėtų tai pakenkti. Kiek žinoma labiau kenkia kai užsikrėtimas yra naujas.
Rekomendacija.
sausis_ parašė:
Pagal tyrimą rodo, jog tai buvusi infekcija tai kūdikėliui neturėtų tai pakenkti. Kiek žinoma labiau kenkia kai užsikrėtimas yra naujas.
Rekomendacija.
Gretaaavvv parašė:
Genetikė ir ginekologė liepė praktiškaidėlto kad katinus auginu
![]()
Kas kiek laiko patarė darytis?
Man dėl šito visiška paranoja. Ypač dėl maisto. Visur atrodo neiškepusi neišvirusi mėsa. Kai suvalgau, tada prasideda paranoja 🙈🙈🙈
Aš katę irgi turiu. Prieš tai kelis metus dirbau su gyvūnais, ypač katėmis. Nu bet nėštumo metu, bet bijau į svetimą katę žiūrėt 🙈. Nesuprantu čia man vienai šitaip 🙈
miau miau parašė:
Man dėl šito visiška paranoja. Ypač dėl maisto. Visur atrodo neiškepusi neišvirusi…
Jei turite tai būtinai darykite
man rekomendavo jau nuo 11sav. kai pas privačia buvau, sakė būtinai pasidarykite vėliau. O dabar rugsėjo gale buvau pas genetike tai dar kartą paminėjo. Tad pasitarus su savo gine ,neseniai atlikau
miau miau parašė:
Man dėl šito visiška paranoja. Ypač dėl maisto. Visur atrodo neiškepusi neišvirusi…
Ai beto nebuvo kas kiek. Lyg ir paminėjo, kad kartą užtenka.
sausis_ parašė:
O Jūsų katės eina į lauką? Ar valot nėštumo metu jų kraiką?
Mano neina į lauką, kraiko dėžės nevalau..
Nebeduodu senai jai žalios mėsos, dar net prieš pastojant..
Laura laura11 parašė:
Sveikos Mamytės sakykit ar visos juaciat judesiukus jau normaliai ?man 18sav.ll negaliu pasakyti kad tai tikrai judesiukai.labai pergyvenu 🤦
Aš irgi dar nesuprantu ar jaučiu judesiukus ar kažką kito, būna vis koks sukrutėjimas, bet kadangi pirmakartė, tai nesu tikra kas tai🙂
Laura laura11 parašė:
Sveikos Mamytės sakykit ar visos juaciat judesiukus jau normaliai ?man 18sav.ll negaliu pasakyti kad tai tikrai judesiukai.labai pergyvenu 🤦
Su pirmu vaiku judesius pajutau, nuo 20 sav, gal kokia 23 net ir dar placenta buvo priekyje.
Dabar gal nuo 15sav, bet antras nėštumas ir placenta gale.
Sulauksit, nepergyvenkit!;)
miau miau parašė:
Mano neina į lauką, kraiko dėžės nevalau..
Nebeduodu senai jai žalios mėsos, dar net prieš pastojant..
Aš taip pat auginu katę, todėl įdomu pasidarė. Kiek skaičiau jei katė neina į lauką, nevalgo žalios mėsos, nekeiti kraiko tai kaip ir negali nuo jos užsikrėst ar ne taip? Bet ten ne tik nuo kačių, bet ir nuo neapdorotų produktų gali pasigaut
tai jei gerai pagalvojus gal visi žmonės ja daugmaž persirgę kažkada
O ar tai dabar kažką pakeistų jei nustatytų tą toksoplazmozę, nes nėštumas tai daugumai šioje temoje jau įpusėjęs?
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai