Liepa531 parašė:
Dar nematys. Geresni echoskopai nuo 1000hcg mato![]()
Nu reiks pasidaryti, tikuiosi viskas bus gerai🙂aciu merginos uz pasisakymusvisoms linkiu ramaus ir grazaus laukimo musu angeleliu😘😘😘😘
Liepa531 parašė:
Dar nematys. Geresni echoskopai nuo 1000hcg mato![]()
Nu reiks pasidaryti, tikuiosi viskas bus gerai🙂aciu merginos uz pasisakymusvisoms linkiu ramaus ir grazaus laukimo musu angeleliu😘😘😘😘
Rituks parašė:
Mamytes ar normalu pirmame trimestre jog susitraukinetu gimda? Pabunu bent truputi ant koju nu ir viskas kietas pilvas ir tempiantis sunkus reik pagulet tuoj kad at…
Na keista šiaip, nes gimda šiuo metu yra vos virš dubens kaulo, tai jei ją trauktų, tikrai ne pilvas būtų kietas. Gal čia su virškinimu susijusios problemos?
Queen K parašė:
Na keista šiaip, nes gimda šiuo metu yra vos virš dubens kaulo, tai jei ją trauktų, tikrai ne pilvas būtų kietas. Gal čia su virškinimu susijusios problemos?…
Na zinokit nezn bet pilvo apacios toks sunkumas man tempia sunku net apibydint bet lb nemalonu..Aptarsiu du gyd ir viska kuo smulkiau issakysiu gal magnio pagert reikia.siaip ir uzkietejima viduriu turiu..
Man budavo irgi uzeina susitraukinejimai pats pilvas nesukieteja bet toks labai nemalonus jausmas. Kadangi turiu tris vaikus zinau kas tai per jausmas ir zinau, kad pagal viska jis turi but tik i pabaiga nestumo. O vat si karta pradzioje, todel geriu magni, dabar vis reciau pasitaiko.
Rituks parašė:
Na zinokit nezn bet pilvo apacios toks sunkumas man tempia sunku net apibydint bet lb nemalonu..Aptarsiu du gyd ir viska kuo smulkiau issakysiu gal magnio pagert re…
Aš taip pat turiu tokį tempimą, su pirmu vaiku irgi tas pats buvo, geriau magni
Jeigu gersit diasporali, tai turėtų šiek tiek ir su viduriais padeti ;)
Zipaku parašė:
Man visiska paranoja 😀 bet ar normalu, kad 10sav+1d krutine nebejautri antra diena, kelinta mazdaug savaite normalu jog pradeda mazeti tokie simptomai ? 😬
Aš praeitą savaitgalį visiškai nieko nejaučiau (buvo 9 sav pabaiga), jau baisiai išsigandau ir googlinau. Bet pirmadienį vakare grįžo su trenksmu visi blogumai 😁tai gal palaukit ir jums sugrįš. O šiaip kiek ieškojau info, tai gali jau pradėti mažėti
Rituks parašė:
Na zinokit nezn bet pilvo apacios toks sunkumas man tempia sunku net apibydint bet lb nemalonu..Aptarsiu du gyd ir viska kuo smulkiau issakysiu gal magnio pagert re…
Mane vidurių užkietejimas ir kamuoja,ir tuštintis einu gal kas 3,4dienas..taip pat jei greičiau iš lovos keliuosi ar staigiau verčiuosi,sukuosi atrodo sutraukia vieną šoną,vakar dieną sėdint taip buvo ir šiandien paryčiais verčiantis...
Zipaku parašė:
Man visiska paranoja 😀 bet ar normalu, kad 10sav+1d krutine nebejautri antra diena, kelinta mazdaug savaite normalu jog pradeda mazeti tokie simptomai ? 😬
Man krutines nebeskauda jau nuo berods 7 sav. Viskas cia normalu, turi lengveti link pirmojo trimestro pabaigos
Nu buvau pas gydytoja tai isvadino per babute🙈😁 per daug suku galva ir viskas turetu praeiti.Jo pagal bisus simtomus reiktu gerti magni bet sake iki 12svt jokiu vaistu nerekomenduojama nebent esant reikaliui.Sake geriau nusipirkt mineralinio vandens kur yra magnio ir gert🙂.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai