AkVilke parašė:
Turiu klausimą dėl lovytės.Kaip žinot, kada jau tikrai per maža? Gamintojas rašo, kad iki 6mėn arba kol nepradeda sėstis. Bet man jau dabar tokia gan mažoka atr…
Dar porą savaičių gal ir gerai bus
AkVilke parašė:
Turiu klausimą dėl lovytės.Kaip žinot, kada jau tikrai per maža? Gamintojas rašo, kad iki 6mėn arba kol nepradeda sėstis. Bet man jau dabar tokia gan mažoka atr…
Dar porą savaičių gal ir gerai bus
Apie vyrus. Mano tai irgi nėra tas, kur labai pultųsi su mažiuku būti ir viską ten daryti. Aišku, paprašau palaikyt, pamigdyt, pakeist sauskelnes, nupraust ar dar ką, tai viską padaro be kalbų, bet neturi tokios nuojautos kada ką čia reikia daryt, kaip su ja žaist ir pan. Bet jis daro kitus dalykus: eina į parduotuvę, tvarko namus, plauna indus, kai nedirba, pagamina valgyti, didžiuosius vežasi kaiman, papramogauti ar į lauką išsiveda, suvežioja į būrelius, mane išleidžia kartkartėm valandai ar porai kavos pas kaimynką ar su puske mieste kur. Žodžiu, kažkaip mes taip susidėlioję, kad nors mažylės priežiūra daugiausiai tenka man, bet taip, kad negalėčiau skųstis jog tai kažkaip nepakeliamai sekina ar sunku.
ieva6891 parašė:
Apie vyrus. Mano tai irgi nėra tas, kur labai pultųsi su mažiuku būti ir viską ten daryti. Aišku, paprašau palaikyt, pamigdyt, pakeist sauskelnes, nupraust ar dar k…
Mano vyras sako visur tik mamos buriasi, o kur tėčių forumiukas ar koks klubas?
Pas mus šeimoj tai manau po lygiai tenka priežiūra, jam labai patinka tėvystė, ir migdo ir keičia pampersus, prausia, masažuoja ir tt viską daro savo iniciatyva neprašytas tik žindyt negali
Jūs moterys kurios vienos auginat arba dalinai vienos tai tikrai esat superinės, tiesiog wow visą šitą krūvį pavilkti, nes man ir pusė viso to atrodo, kad daug.
Šiaurėsbanga parašė:
Namuose 21 laipsnis, ir vaikučio rankutės nuolat sušala jam budraujant. O pas Jus irgi panaši situacija? Negi dabar su striuke rengti, kad šilta žmogučiui būtų :D…
Pas mus +25 ir vistiek mažiukės rankos būna vėsokos, tai aš aprengiu apatiniais drabužėliais (bodžiukas), megztuku ir kelnytėmis. Kažkaip galvoju jog visų leliukų rankytės būna vėsokos, dėl jų kraujagyslių plonų
AušraGoš parašė:
Pas mus +25 ir vistiek mažiukės rankos būna vėsokos, tai aš aprengiu apatiniais drabužėliais (bodžiukas), megztuku ir kelnytėmis. Kažkaip galvoju jog visų leliukų r…
Mes laikom apie +21, nes prisiskaitėm,kad aukštesnė temp.mūdikiams nerekomenduojama dėl SKMS rizikos. Tai rengiam smėlinuką+kojinės+šliaužtinukas. Kartais dar kelnytrs plonas uždedam arba liemenę merino, jei vėsiau būna. Rankos šalčiausios būna naktį po miego🙈tai vos galvoju,gal ją šilčiau aprengt. Bet nugara tikrai ne šalta. O dar ir problemų turim,kad odelė greit parausta ten,kur raukšlės,o suprakaitavimas tam dar labiau kenkia. Tai kažkaip bandom taip. Kojos jr rankos kūdikių kiek suprantu ir yra vėsios, tik nežinau,iki kada čia taip turu būt,o kada jau pagal kojų,rankų vėsumą galima verint.
Oksana D. parašė:
Mes laikom apie +21, nes prisiskaitėm,kad aukštesnė temp.mūdikiams nerekomenduojama dėl SKMS rizikos. Tai rengiam smėlinuką+kojinės+šliaužtinukas. Kartais dar kelny…
Mūsų irgi rankos šaltos dažniausia būna. Namie temp laikome 23 šilumos. O nakties metu tai toookio šaltumo net baisu. Jis miega iškėlęs rankytes dažniausia tai šaltos kaip ledas tikrai. Aprengiu tikrai pakankamai. Ne visada šaltos, bet dažnai tikrai.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai