2024.04.12 21:45 (prieš 2 m.)
Šiaurėsbanga parašė:
Bliamba aš namuose būdama nepasiilsiu, net jei vyras ir valgyt daro visą dieną, tai neįsivaizduoju kaip reiktų atostogaut
o dar jei visokios šalutinės problemos …
O man atrodo labai daug duoda nusiteikimas, kaip ir sakote, savęs emociškai nestresinti, kad mums bus sunku, mažas vaikas, rūpesčiai ir pan 😀 mano moto - Nieko Nėra Neįmanoma🤩 nėra vaikiukas ramuolis, dienomis beveik nemiega. Aišku vyras irgi rūpinasi vaiku, padeda, aš ir pasideginti spėju 🤩 ir su autobusu jau į miestą buvome nuvažiavę, labai gražių rūbelių mažyliui yra, kokybiški ir kainos humaniškos. Turim 12 naujų outfitų, įdomu ar spėsime viską pranešioti 😅 turbūt reikės dar papildomo bagažo pirkti🫣 o ir valgyti daryti nereikia, indų plauti nereikia, kažkokių darbų aplink namus nereikia daryti. Mes 3 savaites būsim, tai pradėjau atsipalaiduoti ir atsiilsėti turbūt tik penktoje dienoje. Čia net pietų pamiegu, ko namuose nėra buvę gimus mažyliui.
Realiai namuose mes mažiau laiko skiriame vaikui, vistiek buitis yra, dabar tai išvien "programa" jam, be to visą dieną gryname ore ☺️
Ir čia jau ne pirma kelionė, mes keliavome iš Norvegijos į Lt, 6 h automobiliu, 12h keltu ir vėl 4 h automobiliu🤓
P.s. Ir mano vyras visad palaiko, jei aš kur sudvejoju, gal sunku bus, gal kažkaip namie patogiau ir pan. Skundžiausi, kaip mes be babybreezos būsim, pripratus, kad patogu. Tai ką žiūriu lagaminas dar vienas padėtas, sako reikia, pakuosim ir turėsim 😊