Neona parašė:
Viskas mūsų galvoje. Jei galvojate, kad negalite - esate teisios.
Tikra tiesa.
Neona parašė:
Viskas mūsų galvoje. Jei galvojate, kad negalite - esate teisios.
Tikra tiesa.
Neona parašė:
O man atrodo labai daug duoda nusiteikimas, kaip ir sakote, savęs emociškai nestresinti, kad mums bus sunku, mažas vaikas, rūpesčiai ir pan 😀 mano moto - Nieko Nėr…
Ploju atsistojus👌 šaunuolė! Gero poilsio ir linkėjimai🌼
Priėjau prie užrašų pagaliau 😁😁😁 jezau,kaip kartais paprasti dalykai daug laiko užtrunka turint vaikų 😁😁😁
Tai va, prie to,ką jau apie dantis pasakojau iš stomatologės sužinojus, pridedu papildomai apie laikotarpius.
Dėl pastos su fluoru:
*iki metukų - be pastos
*1-3 metai 500 fluoro
*3-5 metai 1000 fluoro
*>5 metai jau 1450, kaip ir suaugusiems
Dėl būdų kaip valyti:
*iki metų - kramtukai, antpirščiai masažavimui ir valymas merliuku vieną kartą per dieną
*nuo metų ar pusantrų (priklauso nuo to kaip dantys dygsta - kitas ir metukų gali turėt tik du dantis) su pasta ir šepetėliu vieną lartą per dieną. Labai rekomendavo vieno danties šepetėlius naudoti
*kai jau sudygsta krūminiai - įtraukti tą dantų siūlą,kuris ant plastmasiuko pritvirtintas (kaip ragatkė atrodo)
Va, daugiau nieko nežinau 😁😁😁
Šiaurėsbanga parašė:
Cha cha
Na taip, kai šliaužioja jau reikia kitos programos mažyliui. Pas mus dabar ta stadija, kai nesėdžiu, bet gulėjimas yra priešas, vėžimas priešas, ir miegas priešas. Esame du animatoriai su vienu direktoriumi😀
Oksana D. parašė:
Priėjau prie užrašų pagaliau 😁😁😁 jezau,kaip kartais paprasti dalykai daug laiko užtrunka turint vaikų 😁😁😁
Labai ačiū dabar jau ir aš turėsiu užrašiuką !
Oooo parašė:
Aš norėjau tą patį parašyti. Kad balandžio mėnesį ten nėra jau baisiai karšta. Va perniai Liepos mėnesį buvau, o tada tai utiuitiu.😁 Bet ir tai buvo su leliukais ta…
Turiu galvoje saulės aktyvumą, ne karštį. Tarkim prie +30 rugpjūtį galiu be didesnės baimės pabūti saulėje net ir be kremo, ir nenudegsiu. Balandį nudegimas be kremo garantuotas net ir prie +20. Juolab pietuose. Bet smagu kad kažkas turi entuziazmo. Aš tai šiąnakt gavau dovaną mažiaus 5to mėnesio gimtadienio proga- gerą naktį ☺ jei tai naujo, geresnio etapo pradžia, tai super, jei ne-vis tiek smagu
Beje, noriu paklausti, ar ką nors vargina po gimdymo karščio pylimas, šilumos netoleravimas? As niekad jos per daug nemėgau, bet dabar neįmanoma..jaučiuosi kaip kokiam klimakse, išpilta prakaito vos pajudėjus. Per žiemą pravaikščiojau su plona palaidine ir plonyte pavasarine striukyte, be jokių maikių..
Nevaida parašė:
Beje, noriu paklausti, ar ką nors vargina po gimdymo karščio pylimas, šilumos netoleravimas? As niekad jos per daug nemėgau, bet dabar neįmanoma..jaučiuosi kaip kok…
Man po šio gimdymo taip nėra ir nebuvo. Bet po pirmojo tai klaikiai karštis išmušdavo, prakaitavimas nakties metu. Taip tesėsi gal iki pusmečio. Po to susitvarkė. Nežinau dėl ko taip buvo...
Kam garantuotas nudegimas, o kam ne. Ne pirmą kartą saulę matau. Visur turi būti sveikas protas ir saikas. Kartais žmonės pastato save į aukos poziciją, nes taip paprasčiau. Aš visada gyvenau aktyviai, taip pat nėštumo metu keliavau, tai manęs nestabdo kitų baimės. Bet kiekviena renkamės pagal save. Ir tai neturi būti norma kitiems. Džiaugsmo, meilės ir pilnatvės visoms💕
Neona parašė:
O man atrodo labai daug duoda nusiteikimas, kaip ir sakote, savęs emociškai nestresinti, kad mums bus sunku, mažas vaikas, rūpesčiai ir pan 😀 mano moto - Nieko Nėr…
Šaunuoliai, reik nestresuot
aš už tai, kad gyvent reikia su vaikais čia ir dabar o nelaukt kol jie užaugs
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai