Oksana D. parašė:
Kaip dažnai valgo jūsų vaikai MP? Kokiais tarpais vidutiniškai? Pas mus išbūna kartais ir 3 val.nevalgius,bet nu kartais ir kas pusantros val.pareikalauja🙈 yra dar …
Kas 2,5-3 val. dieną. Naktį rečiau.
Oksana D. parašė:
Kaip dažnai valgo jūsų vaikai MP? Kokiais tarpais vidutiniškai? Pas mus išbūna kartais ir 3 val.nevalgius,bet nu kartais ir kas pusantros val.pareikalauja🙈 yra dar …
Kas 2,5-3 val. dieną. Naktį rečiau.
Oksana D. parašė:
Valgo beveik visada atsikėlęs, kad ir po mažo miegelio. Ir valgo vėl užmigdamas (o gal nevalgo tik užmiega taip) tai trumpiausiai kas valandą. Rečiausiai 3 val (kai miega ilgiausiai pietų miego) Naktį valgo dažnai (arba užsimiginėja) net neskaičiuoju jau.
AušraGoš parašė:
Mano mergina pajuto malonuną miegoti lauke ir pageidautina vaikštant, užmigdyti namie tampa egzorcismo seansukadangi panelė miega ne po vieną kartą, tai įdomum…
Tai abiems tik į naudą! 🤛
AušraGoš parašė:
Gal ir būčiau, jai vaikščiodama nevalgyčiau![]()
O aš turiu kažkokį... nežinau net kaip pavadint... kompleksą? Negaliu valgyt vaikščiodama lauke 🫣 Išimtį darau, jeigu, pvz., vat kaip šiandien einu iš sporto, žinau, kad iki namų dar 35 min.kelio pėsčiomis, tai sugraužiu obuolį (ar bananą), nes kitaip grįžus pradėčiau nuo šaldytuvo durelių 🤐
Kadushke parašė:
Maniškė jau kelias dienas kaip 'atradus' kojas. Tai dar kolkas jos iki burnos nenukeliavo bet panašu kad nedaug truksta 😅
Oi, mano irgi pučia taip pat! Būna, žinda žinda ir jau kai nenori tada pučia. Arba kai jai nusibosta, pavargsta ,valgyt užsimano - visais atvejais pučia 😁
AkVilke parašė:
Maniškis irgi panašiom jogom užsiiminėjaDar kaip koks varliukas vis šokinėja vietoj
Nors prieš kokį mėnesį veidu į žemę jau gan tolokai šliužė, o va paskui a…
Kaip juokingai! 🤣
Oksana D. parašė:
Kas 3-3,5-4 val. Šiaip kantri ji, jei reik luktelt, gali ir palaukt.
Šiaurėsbanga parašė:
Valgo beveik visada atsikėlęs, kad ir po mažo miegelio. Ir valgo vėl užmigdamas (o gal nevalgo tik užmiega taip) tai trumpiausiai kas valandą. Rečiausiai 3 val (kai…
Mano naktį dukart keliasi. Buvo bajeris čia kada su tuo valgymu. Jinai man prabunda apie 5 ryto, na, žindau, jinai užsnūsta, pameta, tada prabunda ir vėl ieško. Nu blyn kaip užkniso. Užsklojau iki ausų ir nusisukau į kitą pusę. Tyla. Atsisuku - miega. Nu tai išvada aiški 🤔
Ai, dar apie žindymą. Manoji visada kažkaip valgymo.metu pavalgo tikrai sočiai (nu aš taip jaučiu), tai, pvz., jei norėdama išeiti iš namų noriu ją dar. pažindyti po, tarkim, valandos (dėl viso pikto, kad ilgiau palaukt galėtų paskui manęs), tai man nepavyks. Ji tiesiog neima (o man nervas). Ir dar nevalgo, jei esam kažkur viešoj vietoj ir aplink daug judesio. Dairosi, stebi, klauso, bet jau kai grįžtam namo, tai jau kaip žvėriukas puola 😁
Oksana D. parašė:
Mano buna isbuna ir 4 ar daugiau h diena, ir nelabai ima dar, o buna kad ir kas pusantros nori. Nesuprasi... Turbūt priklauso ka veikiam
ieva6891 parašė:
Ai, dar apie žindymą. Manoji visada kažkaip valgymo.metu pavalgo tikrai sočiai (nu aš taip jaučiu), tai, pvz., jei norėdama išeiti iš namų noriu ją dar. pažindyti p…
Oho kaip įdomiai.
Maniškiui visada kada pasiūlyčiau valgys ir jam tinka bet kur. Kadangi valgo prieš ir po miegelio tai ir tuštinasi irgi daug, bet nemaitinant užmigdyt labai sudėtinga net neįsivaizduoju kaip čia viskas bus kai nebebus žindymo
Maniske irgi pienelio gauna daznai. Jei miega ilgiau (kas nedaznas atvejis), tai gali isbut ir 3-3,5val, bet valgo kad ir po trumpu miegeliu. Ir po budravimo poros val duodu dar. Ji po daug nesiurbia, tai matyt dazniau ir nori. Beje, siandien pirma karta ragavo cukinija - pradedam primatinima po truputeli
pradzia nebloga, nespjove, graziai suvalge gera sauksteli, daugiau nedaviau dar
Man kai miega šalia nuo kokios 4 val.ryto (tada pirmąkart nubunda po užmigimo nakčiai 22val.). Na iki tol lovelėj miega. Tai va irgi, toks įspūdis, kad jaučia,kur pienas ir tik dėl to nubunda ir aišku valgo tada 😁 tai nuo 4 dar dukart iki nubudimo 8val.tikrai maitinu. O buvo laikai,kai naktį keldavosi tik kartą 😁 bet dėl to neramaus miego ir kasymosi veidelio, guldaus pas save į lovą
Galėčiau jau vėl į jos lovelę pamaitinus guldyt, bet blemba,užmiegu🙈🙈🙈 jaučiu savo lovelėj iki ryto išmiegotų be pertraukų. Taj nžn kaip čia prisiverst. Ar naktį maitinti ne lovoj (kas dabar atrodo kaip kryžiaus žygis😁), ar prašyt vyro,kad lauktų,kol pamaitinsiu, nžn🙈
ieva6891 parašė:
Ai, dar apie žindymą. Manoji visada kažkaip valgymo.metu pavalgo tikrai sočiai (nu aš taip jaučiu), tai, pvz., jei norėdama išeiti iš namų noriu ją dar. pažindyti p…
Mano daro realiai ta pati. Maitinimas viesumoj o ir namie kartais jam yra metas tikrinti aplinka, ar viskas tas pats ir niekas nepasikeitė 🙈🧐
Neona parašė:
Dabar išbandėm maikučių ir šortukų kostiumėlius, tai nelabai patogu. Maikutė keliasi aukštyn, veliasi. Šortuku guma paspaudžia pilvuką. Geriausiai pasiteisino tokie…
Aha, mums irgi su dviejų dalių sudėtingiau buvo, patogiausia - vientisi kostiumėliai.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai