Oksana D. parašė:
Mano šaunuolįmė šįvakar apsivertė man nė piršto nepajudinus. Gulėjo sau ant pilvo, tada taip lėtai lėtai ant šono ir tada taip lėtai lengvai ant nugaros 🤩 bet po to…
Mūsiškė lygiai kaip aprašėt darė kažkurį vakarą prieš kelias dienas. Ji pati nesuprato iš pradžių, bet patiko matyt, nes taip lėtai nusileido, tada pyst atgal ant pilvo ir vėl atsivertė lėtaaai lėėėtai kelis kartus. Bet tik tą vieną vakarą, paskui pamiršo, nes pradėjo dupsę kilnot į dausas 😅 na įdomiai ji elgiasi, šiaip nešliaužia normaliai, žaislus pasiima bet kokia kaina, bet visokiais keistais būdais - malasi, duodasi, iriasi, įsikimba į kur nors, stumiasi, bet pasiima. Arba užstringa ir tada rėkia mama gelbėk. Mama išgelbėja ir tada vėl iš naujo kol pasiekia savo 😅 na, atkaklumas nėra bloga savybė 😀
Bet esu skaičiusi, kad kartais vaikai praleidžia šliaužimą ir iš karto ropoja. Bus įdomu pastebėti į ką šitie bandymai pavirs ar tiesiog pamirš po kelių dienų 😁
O dėl kojų tai dabar nebedaužo, bet oi mėtė jas kaip šlapius skudurus prieš pora savaičių, lovytė net barškėdavo🫠