AušraGoš parašė:
Mano mergina pajuto malonuną miegoti lauke ir pageidautina vaikštant, užmigdyti namie tampa egzorcismo seansukadangi panelė miega ne po vieną kartą, tai įdomum…
Busit modelis vasarai😃
AušraGoš parašė:
Mano mergina pajuto malonuną miegoti lauke ir pageidautina vaikštant, užmigdyti namie tampa egzorcismo seansukadangi panelė miega ne po vieną kartą, tai įdomum…
Busit modelis vasarai😃
Ktea parašė:
Busit modelis vasarai😃
Gal ir būčiau, jai vaikščiodama nevalgyčiau
Dėl fluoro ir dantų valymo, tai rekomendacijos nuo pirmo danties pasta su fluoridas: https://odontologurumai.lt/lt/pacientams/burnos-sveikata/1713-rekomendacijos-d%C4%97l-dant%C5%B3-valymo-bei-fluorid%C5%B3-kiekio-dant%C5%B3-pastose-vaikams-ir-suaugusiesiems
AušraGoš parašė:
Gal ir būčiau, jai vaikščiodama nevalgyčiau![]()
Susidegina kalorijos bent 😂
Liute91 parašė:
Norėjau paklausti ar jūsų vaikiukai nedaro taip? Nelabai suprantu ar padėti ar neleisti ar nereaguoti? Taip daro šimtą kartų per dieną 🙄
Wow kokia stipruolė 😳👍🏻 manoji dar ir dabar krūtinę sunkiai kelia. Vis stengiuos be kojinių paleist, nes atrodo nuo jų slysta, bet ir jėgų dar toli gražu.
Tuoj stosis 💪🏻😁
Liute91 parašė:
Norėjau paklausti ar jūsų vaikiukai nedaro taip? Nelabai suprantu ar padėti ar neleisti ar nereaguoti? Taip daro šimtą kartų per dieną 🙄
Oho! Nieko sau, nu ir stipruole:))) pas mus toli grazu dar. Apsivercia ir pyksta ant pilvo
Liute91 parašė:
Oho! Nieko sau, nu ir stipruole:))) pas mus toli grazu dar. Apsivercia ir pyksta ant pilvo
Mano šaunuolįmė šįvakar apsivertė man nė piršto nepajudinus. Gulėjo sau ant pilvo, tada taip lėtai lėtai ant šono ir tada taip lėtai lengvai ant nugaros 🤩 bet po to nekartojo 😁😁😁 nu bet man jau laimės pilnos kelnės,nes tikrai vartysis ❤️
@Liute91, čia jei neklystu, ruošiasi ropoti 😉
Ir norėjau paklaust,ar jūsų vaikai dar naktimis,miegodami, daužo kojas į lovą? Iškelia į viršų ir meta kojas žemyn iš visų jėgų. Bet miegant, neprabudus🙈
Oksana D. parašė:
Mano šaunuolįmė šįvakar apsivertė man nė piršto nepajudinus. Gulėjo sau ant pilvo, tada taip lėtai lėtai ant šono ir tada taip lėtai lengvai ant nugaros 🤩 bet po to…
Jau nebe, bet buvo etapas. Dabar pasivarto tai ant vieno šono, tai ant kito, kartais apsiverčia ant pilvo ir užstringa, tai turiu atsikelt ir atverst.
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai