Aija parašė:
Šiaip dėl klubų pas ortopedą siunčia praktiškai visus![]()
Labai keistai. Kodėl Mum viena į rankytę kitą į kojytę, kai dauguma rašo du į kojytes skirtingas😕🤔
Aija parašė:
Šiaip dėl klubų pas ortopedą siunčia praktiškai visus![]()
Labai keistai. Kodėl Mum viena į rankytę kitą į kojytę, kai dauguma rašo du į kojytes skirtingas😕🤔
Cavy parašė:
Toks mazas leliukas tikrai nesupranta ar lova ar vezimas. Tai gal salta? Arba prie ranku pripratinta (kaip ir maniske, nudausiu vyra su uosviene, visa nakti keikiau…
Tikrai ne šalta, nes kai išimi iš vežimo baigiasi visos isterijos, aš ją net miegančią bandžiau guldyti ir vis tiek ne, tik paimu į rankas ir iškart lūšta, net ir lauke, gali būti dėl nugaros įtampos, bet tada ir šiaip niekur negulėtų manau, o guli ir mankšteles darom, jokių isterijų 🤷🏻♀️
Cavy parašė:
Naudoju tikrai, kai valgom, kai prausiuosi jei vyras naktinėj, kai maistą ruošiu. Kai rankos labai pavargsta (ne visad, bet pabūna). Aišku jei verkia dėk kur nori n…
Man kolkas padėdavo duoti krūtį. Pradeda žįsti ir nurimsta. Bet pas mus gal dar nebuvo tokios įtemptos situacijos. Būna verkia stipriai ir vyrui nepavyksta nuraminti, tai aš ateinu panešioju, padainuoju ir nurimsta. Kai riečiasi irgi duodu infacol vaistuką, pamaitinu ir lyg vaikeliui palengvėja. Labai skirtingi vaikai pas kiekvieną, vieni ramesni, kiti jautresni. Kas padeda vienam, nebūtinai padės kitam.
O dėl pilvuko reikalų, tai aš labai žiūriu ką valgau. Yra kas sako, kad motinos pienui ir diegliukams įtakos neturi maistas suvalgytas, bet aš esu kitos nuomonės. Nevalgau saldumynų, kopūstų, pomidorų, svogūnų ir pan. Pieno produktus max riboju, nes pastebėjau jeigu suvalgau varškės, vaikui sunkiau kakojasi.
L2023 parašė:
Ar jūsų irgi šitie skiepai?
Tie patys
VitalijaZuk parašė:
Man kolkas padėdavo duoti krūtį. Pradeda žįsti ir nurimsta. Bet pas mus gal dar nebuvo tokios įtemptos situacijos. Būna verkia stipriai ir vyrui nepavyksta nuramint…
Kaip atsirinkai sąrašą ko nevalgyti? Kiek perskaityta, tai vienur galima kitur jau negalima, pūs pilvą 🙈🥗
O man va atrodo, kad pučia pilvą, o dar ant viršaus pieno užvarai, dar burbuliukų. Ne visi atsirūgstant išėjo, tai parkyla ir senieji užsilikę ir naujieji, atrodo dar blogiau.
Et, sako vaikai skirti gi. Blemba tas pats, gal net baisiau 🙈 matyt per didelis skirtumas 🤣
VitalijaZuk parašė:
Merginos, mačiau kažkas rašė,kad babybjorn gultuke gali vaikutis praleisti 20min per dieną, kiek ieškau info nu nerandu niekur, kad taip būtų parašyta. Parašyta, ka…
Yra bendros rekomendacijos, kad varžančiose priemonėse (gultukai, automobilio kėdutės ir pan) kūdikiai nepraleistų ilgiau negu valandą dėl kontainerio sindromo grėsmės,
Aš šią savaitę nusipirkau baby bjorn gultuką, nes kitą savaitę vyras jau išeis į darbą ir kažkaip reikės verstis pačiai. O mažylė labai judri, vos tik padedi į lovytę, pradeda visomis galūnėmis makaluotis ir vien nuo tų nevalingų judesių užsiverkia.
Cavy parašė:
Kaip atsirinkai sąrašą ko nevalgyti? Kiek perskaityta, tai vienur galima kitur jau negalima, pūs pilvą 🙈🥗
Su pirmagimiu labai daug skaičiau ir bandžiau, tai dalį informacijos atsinešu iš to laikotarpio ir dabar valgau atsargiai ir stebiu. Nedarau mišrainės, kaip minėjote to ano ir dar burbuliukais užsigerti. Burbuliukų pirmiausia derėtų atsisakyti. Man nėra sunku taip gyventi, nes niekada man maistas neteikė malonumo. Valgau tik tam kad gyventi, o ne gyvenu, kad valgyti 😁
Shiurkshtuke parašė:
Yra bendros rekomendacijos, kad varžančiose priemonėse (gultukai, automobilio kėdutės ir pan) kūdikiai nepraleistų ilgiau negu valandą dėl kontainerio sindromo grės…
Net nežinojau apie tokį sindromą🙈🤷 nu va einu paskaityti.
VitalijaZuk parašė:
Su pirmagimiu labai daug skaičiau ir bandžiau, tai dalį informacijos atsinešu iš to laikotarpio ir dabar valgau atsargiai ir stebiu. Nedarau mišrainės, kaip minėjot…
O aš antraip, gaminuosi skaniau nei kabake, tai man stresas 😅 iš kitos pusės, mišinėliu maitinami vaikai irgi kankinasi nuo dieglių, bezda ir pnš 🙈 e..
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai