2024.01.11 16:52 (prieš 2 m.)
Robertukee parašė:
su pirmagime iki virš 2 metų miegojome kartu. Buvo jautrus vaikas ir matėsi stiprus poreikis artumui. To pasekoje tapo ir įpročiu. Kai iškėlėme į savo lovą savo kam…
Taip tikrai kad skirtingai, vyriausiasi pamenu iškėlėm į jo lovą kai jam buvo 4ri, o taip šalia pristumtoj lovytėj miegodavo ir iki 5-6atbėgdavo pas mus naktį ne kasnakt bet būdavo ir dabar kartais kokio šokolado užvalgo ar pabašiai ir žiūrėk būna retai bet būna kai ateina negaliu užmigt. Antrasis nuo 2,5 išmiegodavo visą naktį ir nuo 3savo lovoj miegojo, retai kada kviesdavosi, bet jei kviesdavosi tai nakttinės neužmigs 2-3valandas naktį ir pietų miego nuo 4nemiega. Dukrytė iki dabar N kartų pabunda, bandžiau atskirai miegot, bet man lakstyt naktį labai nepatinka, aš tada būnu nepailsėjus, o jei nepailsėnus tai viskas nervina, tai iki mažylio gimimo visi kartu miegojom, o dabar su tėčiu, nes jai užtenka naktį paglostyt apkabint ir toliau parpia
taip kad kiekviebas skirtingai
o mažasis bus matyt kaip jam tas miegas naktinis
Dar maistas šiek tiek įtakoja miego kokybę, mūsų šeimoj ir tiek man, jei daugiau prisivalgom ar praėjo per mažai laiko po vakarienės tai miego kokybė būna prastoka, nepailsėję vaikai sunkiau užmiega