blossom14 parašė:
Tai man keista, kad nėra paruošiamųjų kai realiai terminas už savaites. Bet tai gal čia ir nieko blogo?
As laukiuos trecio vaikelio su pirmu neturejau jokiu paruosiamuju,su antru jau buvo su treciu lyg ir vakar buvo net nesu tikra
blossom14 parašė:
Tai man keista, kad nėra paruošiamųjų kai realiai terminas už savaites. Bet tai gal čia ir nieko blogo?
As laukiuos trecio vaikelio su pirmu neturejau jokiu paruosiamuju,su antru jau buvo su treciu lyg ir vakar buvo net nesu tikra
irmute1985 parašė:
Sveikos mamytes🙂 ar yra kam šiuo metu pykinimas? man 37ta savaite, užeina pykinimai net nakties metu..
Mane irgi pykino keliskart pastaraja savaite, apie vidurnakti, be vemimo. Galvojau, kad ka netaip valgiau tomis dienomis 🤔
Natty34 parašė:
Mane irgi pykino keliskart pastaraja savaite, apie vidurnakti, be vemimo. Galvojau, kad ka netaip valgiau tomis dienomis 🤔
aha, ir mane naktį papykino; lygiai taip pat galvojau, kad kažką ne taip suvalgiau.
Šiaip skaitinėjuos, kad jei pykina į pabaigą, tai veriasi kaklelis, bet nežinau, kiek tame tiesos 🤷♀️
Smiltelė_ parašė:
Sveikos, turėsiu vizitą pas gydytoją dėl vaikučio padėties nustatymo. Sakė nustatys rankomis (echoskopo nedarys). Ar ir jums taip nustatė? Kaip tai vyksta? Ar neska…
Man matuojant tonus nustato ir echo metu.
irmute1985 parašė:
Sveikos mamytes🙂 ar yra kam šiuo metu pykinimas? man 37ta savaite, užeina pykinimai net nakties metu..
Ir pykina ir viską skauda, ir išvis jau nebeaišku kas darosi😁nu bet į pabaigą taip būna,aš pamenu su pirmagime, irgi savaitę iki gimdymo labai pykino,apskritai jaučiausi,kaip nėštumo pradžioje
rossie parašė:
As tai nebegaliu miegot nakti, apsiverst sunku, karstis musa 😬 valgyt jau nebezinau ka, nieko nebenoriu 🤷♀️
Sunki savijauta iš tiesų. Aš jau irgi nei su kaldra galiu miegoti, nei su naktiniais. Nerealiai karšta. Rūgštys kyla, kvėpuot sunku, viską maudžia 😳 dar tie paruošiamieji 🫣 miegu max po 2 h per naktį.
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai