Rene666 parašė:
29 sav 5.d buvom vasario 27 d.1850 kg :)) mes i.didesne puse. Su dukra irgi buvo,i didesne.
O dukra gime kiek kg?
Rene666 parašė:
29 sav 5.d buvom vasario 27 d.1850 kg :)) mes i.didesne puse. Su dukra irgi buvo,i didesne.
O dukra gime kiek kg?
rolandyte1986 parašė:
O dukra gime kiek kg?
3.800kg
O kaip su tuo mėnesiu? Galima rodos skelti į dvi dalis?
Pas mus durnai gaunasi, kad kadangi mažas tarpas tarp vaikų, gausis perrašyti vyrui pirmą vaiką, kad nedingtų išmoka už jį. Tai speju tą mėnesį, kai vyras išeis priežiūros atostogų, tai irgi grynai nk negausim
jei į 2 dalis galima skelti, gaaal.kazkiek dar gautume
Rere parašė:
O kaip su tuo mėnesiu? Galima rodos skelti į dvi dalis?
Pas mus durnai gaunasi, kad kadangi mažas tarpas tarp vaikų, gausis perrašyti vyru…
Tai nebūtina tą mėnesį imti iš karto vaikui gimus, galit iki metų išnaudoti. Ir taip, jį galima dalinti į dvi dalis.
Armaa parašė:
Sveikos, ar jūs nesijaučiat visad sočios, lyg skrandis pilnas? 😄 būna pavalgau ir skrandis toks pilnas būna poto puse dienos. Gali būt kad gimda jau spaudžia skrand…
As irgi maziau valgau, nes jauciuosi kazkodel soti;) labiau vaisiu norisi ir viskas.
Only_good_souls parašė:
Nesunki. Iš esmes NGA išeinat kaip išėjusi, o po gimdymo likus iki NGA pabaigos 2 sav-1 mėn darbe rašot prašyma išeiti VPA. Tai imti galima tiek pat iki 3 metų, bet…
Nesuprantu as tik vieno kodel sakote nesinori PraRasti pinigu todėl eis vyras neperleidziamu. Gi visiškai tokia pat alga gaus ar eidamas į darbą ar išėję neperleidziamu tik tiek kad dirbti nereikes ir tai tik tuo atveju jei mama tikrai negrįžta į darbą nes jei grįžta tai bet kuriam tėčiui didesnis darbas bus su vaiku nei eiti į savo darbą 🤭 mano vyras tai neis nes jeigu ir išeitų bet kuriuo atveju dirbtų kaip dirbęs tik tiek kd iš namų, kadangi jo pareigos tokios kad jo darbu niekas nepadarys tai tokie žmones atostogų niekada neturi 😅
Mano vaikutis tai jau apsivertęs tai dėl spardymo jokio skirtumo nejutau , taip pat visur po visus galus malasi ☺️
Gin84 parašė:
Nesuprantu as tik vieno kodel sakote nesinori PraRasti pinigu todėl eis vyras neperleidziamu. Gi visiškai tokia pat alga gaus ar eidamas į darbą ar išėję neperleidz…
Nes yra lubos išmokoms
max alga. Kad npa metu gautume už 2 vaiką pinigėlių, vyrui perrašysime 1 vaiką.
Tai kai jis bus tėvystės mėnesyje ir gaus 80proc, už kitą vaiką būtų išmoka 0
Rere parašė:
Nes yra lubos išmokomsmax alga. Kad npa metu gautume už 2 vaiką pinigėlių, vyrui perrašysime 1 vaiką.
Bet čia galioja tik pametinukus turint. Man atrodo autore be apie tai kalbejo arba aš ne taip supratau
Only_good_souls parašė:
Nesunki. Iš esmes NGA išeinat kaip išėjusi, o po gimdymo likus iki NGA pabaigos 2 sav-1 mėn darbe rašot prašyma išeiti VPA. Tai imti galima tiek pat iki 3 metų, bet…
O gal zinote kiek moka vyrui pirma mėnesi sodra kai pagimdai?ar būtina vyrui imti ta menesi,ar gali išviso neimti?
LinaSolo parašė:
O gal zinote kiek moka vyrui pirma mėnesi sodra kai pagimdai?ar būtina vyrui imti ta menesi,ar gali išviso neimti?
Nebūtina imti, nei vieno karto neėmė vyras
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai