Aguonė parašė:
Aš buvau apžiūroj, tai mums 40 sav ir 1d. kaklelį pažiūrėjo, tik 2cm prasivėręs, tai dar iki penktadienio pabūt namie ir atvažiuot vėl apžiūrai, ir spręs guldyt ar …
Cia po apziuros pradejot kraujuot?😳
Aguonė parašė:
Aš buvau apžiūroj, tai mums 40 sav ir 1d. kaklelį pažiūrėjo, tik 2cm prasivėręs, tai dar iki penktadienio pabūt namie ir atvažiuot vėl apžiūrai, ir spręs guldyt ar …
ewellinutte parašė:
Taip po apžiūros 🙂 irgi sakė, kad normalu jei pakraujuosiu 😬
Aguonė parašė:
Taip po apžiūros 🙂 irgi sakė, kad normalu jei pakraujuosiu 😬
Kaklelį tikrino? 🙈 Nes man patikrino irgi pasirodė kraujo 😣
karamelitaa parašė:
Kaklelį tikrino? 🙈 Nes man patikrino irgi pasirodė kraujo 😣</blockquote
karamelitaaAha kaklelį. Ale du pirštai dar netelpa 😬😄, vadinasi nėra 3cm net. Bet sakau gal veikla po biški pradės judės, kai ten paklibino, ir normalu kad kraujuoja biški 🙂
asTokia1990 parašė:
Gal kurios bandet priespienio nusitraukt ir saldyt? dabar kazkaip uzmaciau youtubei apie colostrum harvesting 🙈🙈😂
Cia amerikos bajeriai, nerekomenduoja nusitraukinet nieko anksciau laiko, nes tas priespienis labai svarbus kudikiui pirmomis dienomis🙂
asTokia1990 parašė:
Gal kurios bandet priespienio nusitraukt ir saldyt? dabar kazkaip uzmaciau youtubei apie colostrum harvesting 🙈🙈😂
Tikrai nieko nenutraukinekit. Buvo pažįstama pasidarius mastitą dar negimus vaikui su savo traukinejimais tokiais. O tada antibiotikai, belenkoks skausmas ir pan
Rere parašė:
Tikrai nieko nenutraukinekit. Buvo pažįstama pasidarius mastitą dar negimus vaikui su savo traukinejimais tokiais. O tada antibiotikai, belenkoks skausmas ir pan
🙈🙈🙈
Zivile31 parašė:
Sveikos paneles as vel su klausimu toms kurios jau pagimde, kiek laiko kraujavote tuo "šviežiu" krauju? Man jau 6 diena o vis dar kraujuoju kaip per gausias menesin…
Mums jau 8diena,bet vis dar valosi gimda.. jau aisku zymiai maziau,bet visa dar kraujuoju.🙂
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai