Evitaa parašė:
50/50, dar priklauso nuo to kaip leliukas norės rodytis 🤭
Laikysiu kumščius, kad nebūtų užsislėpęs 🤭🤣
Evitaa parašė:
50/50, dar priklauso nuo to kaip leliukas norės rodytis 🤭
Justeee1 parašė:
mano slepesi iki pat gimimo 🤭 tu valstybiniu scanu nedaug, tai realiia suzinojau tik kai gime
Armaa parašė:
Labukas. Buvom šiandien patikrai mums 10sav, pagal nub tai ryškiai mergaitė pas mane 😄
ooo kaip is arti nufotografavo taip aiskiai
pas mane zymiai is toliau ;D
Armaa parašė:
Labukas. Buvom šiandien patikrai mums 10sav, pagal nub tai ryškiai mergaitė pas mane 😄
Omg kaip gerai jau matosi! 🥰🥰 sveikinimai!
Justeee1 parašė:
Omg kaip gerai jau matosi! 🥰🥰 sveikinimai!
Sakot tikrai mergaitė? 😄😄 gal net to gender revealo nedaryt 🤣
Armaa parašė:
Tikrai panašu į mergaitę, bet palaukčiau dar užtvirtinimo
Raselė3 parašė:
Sveikos. Matau diskusija apie lyti, man taip pat labai smalsu, mes ale gaminom mergaite,ale myliukas 3d iki ovuliacijos buvo 😃😃 įdomu ar pasiteisins šis būdas 😃…
Idomu is kur čia tokios prognozes? Pabandyčiau ir aš pažiūrėt kas tiretu būti ;D
Sveikos.
Aš šiandien jau po genetikės konsultacijos. Viskas puikiai, jokių įtarimų neturi, bet pagal amžių (man 39), rekomendavo VVT, tai Nipt kaip ir nedarysiu. Užregistravo 11.20 VVT. Pagal echo esam gera savaite vyresni, todėl gali būti, kad gegužės nesulauksiu, bet jau keltis pas balandinukus nežadu. Dėl lyties tai tikrai labai aiškiai matėsi kitoj nuotraukoj, kad pupelė (mergaitė). Taip 100% negali garantuot, bet manau 98% tai tikrai.
Šiandien pridaviau visus tyrimus, penktadienį susitariau su Jakiūnu- laikas pasiimt nėščiosios kortelę 🤍

105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai