Rere parašė:
Kaip mamytes laikotes?
Ar nėra naujai pabirejusių mamycių? Kaip patirtys? Kokius vardukus davet?
Tikrai taip..man termino laiku negime,pirmadieni skatina
Rere parašė:
Kaip mamytes laikotes?
Nestuke123 parašė:
as tai ir nusiteikus skatinimui nes jokiu paruosiamuju saremiu praktiskai neturiu
Rere parašė:
Kaip mamytes laikotes?
Pamaudena bet viskas tuo ir baigiasi 🙄 terminas uz keletos dienu 🫠
Gin84 parašė:
Man tai siaubingi paruošiamieji jau savaite vargstu kas nakti. Baisu uzsilaukti kad netektų mašinoje gimdyti. Iki ligonines 40min kelio o vis tik ne pirmas gimdymas…
o kuria savaite jums sumatavo, kad 3cm ir cia ilgis ar prasiverimas? 🙈😂😂
asTokia1990 parašė:
o kuria savaite jums sumatavo, kad 3cm ir cia ilgis ar prasiverimas? 🙈😂😂
Niekas niekada nematavo pati sakau iš to kiek ir kokie paruošiamieji, per juos veriasi kaklelis;)
Zivile31 parašė:
Sveikos gal jau yra pagimdziusiu ir matinanciu krutimi. Kaip pas jus reikalai? Mums jau 5paros valgo kas 3val o papuliai pieno pilni ir jis visko neisvalgo. Kaip pa…
Žinokit susireguliuos savaime
vaikutis dideja ir skrandis jo dideja, tai natūraliai išvalgys po to. Kokį mėnesį linksmieji kalneliai būna
Zivile31 parašė:
Sveikos gal jau yra pagimdziusiu ir matinanciu krutimi. Kaip pas jus reikalai? Mums jau 5paros valgo kas 3val o papuliai pieno pilni ir jis visko neisvalgo. Kaip pa…
Mums 6 paros siandien,pieno irgi turiu sociai. Kai atsirado,tai vaikas miegot pradejo sotus pagaliau 😃 o krutys susinormalizuos,jei labai jau tempima jauciat,nutraukit siek tiek su rankom kol neliks to plesimo jausmo, bet daug nestimuliuokit,nes dar daugiau gaminsis 😃Bet kadangi cia pradzia,tai viskas palaipsniuj,islaukt reik susinormalizavimo. Be to,per augimo suolius, vel tas pats bus, uzsisakineja pienuka 😉
.Kristutė. parašė:
Mums 6 paros siandien,pieno irgi turiu sociai. Kai atsirado,tai vaikas miegot pradejo sotus pagaliau 😃 o krutys susinormalizuos,jei labai jau tempima jauciat,nutrau…
Jei ne paslaptis, kurioje ligoninėje gimdėte? Kokie įspūdžiai?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai