Olimpika parašė:
aš bent jau jau neapsikrausiu daiktais, kažkaip su pirma dukra , atrodo visko buvau prisipirkus ir puses nereikejo. Žiurėsiu nuo situacijos, tokį kaip pvz. pientrau…
Pirkit lentą ant lovytės, nereiks tada stalo
Olimpika parašė:
aš bent jau jau neapsikrausiu daiktais, kažkaip su pirma dukra , atrodo visko buvau prisipirkus ir puses nereikejo. Žiurėsiu nuo situacijos, tokį kaip pvz. pientrau…
Pirkit lentą ant lovytės, nereiks tada stalo
3kinder parašė:
Man NGA 09.10. Bet kadangi dirbu ugdymo įstaigoje ir dar su leliukais, tai gydytoja sakė, kad atsižvelgus į sveikatą ir darbo pobūdį galės išrašyti ir savaitę anksč…
Man NGA rugsėjo 23, tai susitariau darbe, kad mane atostogų išleidžia rugpjūčio 1- rugsėjo 23, o po to NGA. Iegi lopšy dirbu 😊
Torra@ parašė:
Sveikos, as kolkas tik drabužėlius žiūrinėjuos, o vežimėlį ir autokėdutę svarstau pirkti dėvėtą, nuo pirmagimio liko tik vonelė ir vystymo stalas su lenta. Beje, pa…
Aš turėjau lopšį pirmam pusmečiui. Labai pasiteisino. Prisistumiau prie lovos, buvo nedidelis patogus. Lovelė nebūtų tilpusi į tarpą tarp lovos ir sienos. O jau po to, perkėlėm į kitą kambarį lovelėje.
Dabar vėl pradžiai pirksiu lopšį.
Lasas5 parašė:
Sveikos mamytės, dėl NGA jums gydytoja jau pasakė kada eisit? man dar ne, vizitas 31 d. tik, bet pati galvoju jai lapkričio vidury gimdyt, tai rugsėjo vid. kaip ir …
Mano terminas 11-26. Tai dekretinių data nuo 09-17.
Imsiu 18 mėn VPA. O darbe galima rašyti 3 metam. Sugrįžti bus galima ankščiau, jei bus poreikis.
Lasas5 parašė:
Sveikos mamytės, dėl NGA jums gydytoja jau pasakė kada eisit? man dar ne, vizitas 31 d. tik, bet pati galvoju jai lapkričio vidury gimdyt, tai rugsėjo vid. kaip ir …
NGA gali išleisti nuo tos dienos, kai Jums sueina 30savaičių
Lasas5 parašė:
Sveiki, man terminas lapkričio 20d., NGA nuo rugsėjo 11d. Lygtol dar planuoju išnaudoti nepanaudotas kasmetines atostogas, turiu apie 30 d.
Į VPA pasiskaičiavau, kad labiau apsimoka eiti 18 mėn., o darbe planuoju forminti 24 mėn.
Monika Gun parašė:
Į VPA pasiskaičiavau, kad labiau apsimoka eiti 18 mėn., o darbe planuoju forminti 24 mėn.
Kaip veikia tas skirtingas forminimas?
Dar klausimas su darželiais, skaičiau Vilniaus sav. internete, kad priėmimas tik nuo rugsėjo, tai paėmus priežiūrą 18 mėn., kur palikti vaiką?
Quaesitoria parašė:
Kaip veikia tas skirtingas forminimas?
Dar klausimas su darželiais, skaičiau Vilniaus sav. internete, kad priėmimas tik n…
Sveikos, as imsiu 18 men ir VPA ir darbe. Pabaiga gausis Balandi/Geguze... iki Rugsejo samdysim aukle.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai