Lasas5 parašė:
Ir aš taip pildžiau, gavau visą sumą vienu kartu.
Ta pati situacija- užpildžiau, kad visos sumos noriu vieu metu. Nelabai ir apsimoka skirstyti, nes sausį savaitė tik išpuola, tai sausio mėn. suma būtų labai nedidelė 🙂
Lasas5 parašė:
Ir aš taip pildžiau, gavau visą sumą vienu kartu.
Ta pati situacija- užpildžiau, kad visos sumos noriu vieu metu. Nelabai ir apsimoka skirstyti, nes sausį savaitė tik išpuola, tai sausio mėn. suma būtų labai nedidelė 🙂
Gruodis24 parašė:
O kokia prasmė skirstyti? Kad neišleistum? Ar dar kokia yra?
Man irgi aktualu del NGA ismokos dalinimo...
Mano NGA bus iki Vasario 3d.
Gal labiau verta dalinti ismokejima i 2 dalis? Bijau del VMI deklaracijos kad siemet gausis per didele suma
Gruodis24 parašė:
O kokia prasmė skirstyti? Kad neišleistum? Ar dar kokia yra?
Finansisjai vistiek bendra suma ta pati gaunas. Tik jei nori pritaikyti npd, jie negali to padaryti kitiems metams. Bet jei pvz sausio ne pilnas menuo, tik kelios savaites, vistiek npd nepritaikys. Be to viskas sugrizta po deklaraciju, tai nematau esminio skirtumo.
Ar yra tokiu kurios eis VPA ir neperleis tu 2 mėn vyrui ir neplanuoja gryzti į darba dviem mėnesiams. Ir apskritai neplanuoja gryzti i tą patį darbą po VPA? Kaip galvojat rinktis 18 men išmoka ar 24? Aisku jeigu neiimi tu perleidziamu tai dar sutrumpeja laikotarpis 2 menesiam. Vyras niekaip negali likti su vaiku, o turim dar 5 meti vaiką, kuri reik ir nuvezti ir parvežti is darzelio bureliu..Man tokia nesąmonė šitą sistema..🤦🏼♀️🙄
Alisa87 parašė:
Ar yra tokiu kurios eis VPA ir neperleis tu 2 mėn vyrui ir neplanuoja gryzti į darba dviem mėnesiams. Ir apskritai neplanuoja gryzti i tą patį darbą po VPA? Kaip ga…
Laba. Mano vyras neims 2 menesiu... rinkausi 18 men. Tai realiai busiu su vaiku 16 menesiu. Gausis iki 2026 balandzio plius minus.
Darbe turiu 2 menesius apmokamu atostogu, ir liks vasara kazkaip istempti. Biski pas mociute, biski su teciu, planuoju padirbti pati is namu, jau extra atveju aukle susirasti iki rugsejo.
korete parašė:
Sveikosgal kas zinote, nes pasimeciau
tai vaiko prieziuros atostogos skaiciuosis nuo to laiko kada baigsis gimdymo atostogos?
Laba, taip.... nuo NGA pabaigos, iki kol vaikui sueis 18 arba 24 men
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai