Filadelfija parašė:
Tai normalius biomecanic. Mes tiek basutes tiek rudeniui pirkom sios firmos,odinius.
Bet vos ne 70 eur ir tai tik pašiltinti, nežieminiai, kad pora sav vežime pasėdėtų, gan brangu kažkaip

Filadelfija parašė:
Tai normalius biomecanic. Mes tiek basutes tiek rudeniui pirkom sios firmos,odinius.
Bet vos ne 70 eur ir tai tik pašiltinti, nežieminiai, kad pora sav vežime pasėdėtų, gan brangu kažkaip

Krasula parašė:
Kiek dantukų turi vaikučiai?
Pas maniškį tai 6, pirmas sudygo +-9 mėnesį, ir iškarto jie taip, vienu metu taisy…
12-ka 😊 visi tiksliai pagal grafiką 😅
Krasula parašė:
Jūs ne viena, maniškis dar irgi nevaikšto, ir daro tą patį grynai kaip jūsų,
Kad ir kaip nuskambės, bet smagu girdėti 😀 tik tiek, kad mano net tų kelių žingsnių nežengia link mūsų 🙄 bet pradėjo prašyt/ieškot rankų įsikibt ir eit, o su tuo prasidėjo ir miego košmarai 😐 pamato savo kambarį, lovytę pradeda rėkt klykt, migdyt tik ant rankų vos ne pora val sūpuojant tiek nakties tiek dienos miegui, valgyt pradėjo naktim prašyt, ko jau labai seniai nebuvo, kelias kas valandą verkia belenkaip 😐 ar čia gali būt susiją su naujų įgūdžių atėjimu į jo pasaulį?
Krasula parašė:
Pas maniškį tai 6, pirmas sudygo +-9 mėnesį, ir iškarto jie taip, vienu metu taisy…
Pas maniške 8, daugiau kol kas nematau, kad lustų, bet seilių daug ir viską kiša į burną 🫣
Visos žiūrite Batumis rudeniui, žiemai, mano dar su medikais varinėja 🫣😶 bet kitą savaitę pasižadėjau varyt pirkt aulinukus 😬🤭
ssaannddraa parašė:
Kad ir kaip nuskambės, bet smagu girdėti 😀 tik tiek, kad mano net tų kelių žingsnių nežengia link mūsų 🙄 bet pradėjo prašyt/ieškot rankų įsikibt ir eit, o su tuo pr…
Mes tai kartu miegam, bet jei atskirai tai neabejoju kad būtų panašiai 🤣
Užmiega dažniausiai žindomas, bet kartais ir ant rankų(tik ne ant mano, nes gal tą pieno kvapą jaučia, tai pas vyrą užmiega, bet nevisada)
Šiaip jei tenka supt valandom tai gal neisbudrauja savo laiko, kiek skaičiau tai tokiam amžiui jiems gali reikėti kartais nuo 10-14 valandų būdravimo, tai mums kartais 12, kartais ir visas 14 isbudrauja,
Tai aš jau kažkiek ji perpratau. Kol kas būna 1 miegas 2-3h, bet kartais ir 2, tada jau išvis nesąmonė pasidaro.
Tai stengiuosi va ryte duoti, prieš dieninį miegą, ir prieš naktinį ir nakties metu aišku keliasi valgyt.
Krasula parašė:
Mes tai kartu miegam, bet jei atskirai tai neabejoju kad būtų panašiai 🤣
Užmiega dažniausiai žindomas, bet kartais ir ant rankų(tik ne ant mano, nes gal tą…
Na jam prieš 5 dienas buvo viskas gerai, nueidavo pietų ir nakties miego ramiai, be problemų, o dabar jau kartais ir kaip lapelis būna, bet priešinas miegui ir daryk ką nori 😐 bet ką tik pamačiau, kad 13-tas dantukas (iltinukas) jau danteną pradūręs, o sako jie labai skaudūs, tai gal dėl to jis man toks 🙈
ssaannddraa parašė:
Na jam prieš 5 dienas buvo viskas gerai, nueidavo pietų ir nakties miego ramiai, be problemų, o dabar jau kartais ir kaip lapelis būna, bet priešinas miegui ir dary…
Na taip, visokios jiems nuotaikos būna... Gal dėl skausmo.
Krasula parašė:
Aš tai visus Batukus nusipirkau 'kaip priklauso' vistiek, bet supratau kad maniškio labai aukšta keltis, ir plati pėda, tai jau žieminius, kurių tikrai prireiks žin…
Musu irgi lb placia peda. Tai vaziavau matuot, is 10 poru nei vieni netiko
o ir siaip kaip pa.atuot kai nematai,kaip ta koja viduj, nesimato nei ar dideli ar ner siauri. Pirkom is intuicijos
Krasula parašė:
Turi 7. 3 virsuje ir 4apacioje. Jau net nepamenu kada isdygo pirmieji, bet lb ilgai jiekas nedygo, db isdygo dar 3
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai