ermelita1 parašė:
Gimdysiu ketvirtadienį![]()
Čia suplanuota ar kokiais burtais užsiimat, kad tikrai ketvirtadienį? 😀😀
ermelita1 parašė:
Gimdysiu ketvirtadienį![]()
Čia suplanuota ar kokiais burtais užsiimat, kad tikrai ketvirtadienį? 😀😀
nematomaaa parašė:
Gal visos gimdot, kad čia taip tylu? 🤭🤣
Aš to paties norėjau jau klaust 😂
Shine_ parašė:
Aš to paties norėjau jau klaust 😂
Aš jau norėjau į kepyklele varyt ko skanaus, vyras sako sėdėk tu jau namie, kaip tai dūsauji, kad pavargai, o į kepyklele varinėji 😀😀😀
Spalvotuke parašė:
Man tai panašu pilvas nusileido, nes kvėpuot tai super jau. Vakar kamštis pradėjo eit laukan, tai gydytoja sakė, yra tikimybė, jog per šią savaitę irgi pagimdysiu. …
Man ir šią savaitę reikia pagimdyti 😀 bet pilvas panašu net neplanuoja leistis, kamščio nei ženklo 😒
nematomaaa parašė:
Aš jau norėjau į kepyklele varyt ko skanaus, vyras sako sėdėk tu jau namie, kaip tai dūsauji, kad pavargai, o į kepyklele varinėji 😀😀😀
Vakar aš buvau kepyklėlėj 😂 Pirmą kartą per visą nėštumą ten skanėstų prisipirkau. Vakar šiaip nemažai darbų pasidariau,bet veiklos irgi nė pro kur. Tik tiek,kad atrodo visur skauda. Gal rimtai elipsinį išbandyt,dulkes nupūsiu😂 Nes ir man šią savaitę reiktų pagimdyt,nes pirmadienį (termino dieną) baigiasi maniškiui atostogos 🤦♀️😀
Shine_ parašė:
Vakar aš buvau kepyklėlėj 😂 Pirmą kartą per visą nėštumą ten skanėstų prisipirkau. Vakar šiaip nemažai darbų pasidariau,bet veiklos irgi nė pro kur. Tik tiek,kad at…
Aš taip noriu macarons, kad atrodo peškom nueičiau 20km 🤣 užteks nueit šiandien iki mokyklos susipažinti su auklėtoja. Reiks ryt bandyt ant kulnų pašokinėt, kaip čia kažkas sakė 🤭🤣 bet aš biški nevėkšla ši nėštumą, nes jau du kartus sugebėjau nukristi...
nematomaaa parašė:
Aš taip noriu macarons, kad atrodo peškom nueičiau 20km 🤣 užteks nueit šiandien iki mokyklos susipažinti su auklėtoja. Reiks ryt bandyt ant kulnų pašokinėt, kaip či…
Aš sakiau apie gautą patarimą pašokinėt ant kulnų 😂 Blm,jeigu suveiks bandysiu ir aš. Bet kad jaučiu net nuo grindų nepakilsiu 😂
Tai gal nerizikuokit,neikit pėškom 🤔
Mano draugės vyras irgi nori,kad greičiau pagimdyčiau nes 28d parą budės akušeriniam,sake nenori man epidiūro statyt😀 Bet graži diena gimti 08.28 😀
nematomaaa parašė:
Gal visos gimdot, kad čia taip tylu? 🤭🤣
Buvau Antakalnyje.Gimdysiu sekmadieni 41+1d.💙🥰Siandien paleido namo,turiu 3cm.😅
Sake be 41sav niekas nieko nedarys,del to vykti lygiai 41sav neverta,o jau 41+1gales nuleisti vandenys😂
Shine_ parašė:
Aš sakiau apie gautą patarimą pašokinėt ant kulnų 😂 Blm,jeigu suveiks bandysiu ir aš. Bet kad jaučiu net nuo grindų nepakilsiu 😂
A ko draugas toks nedraugiškas? 🤭😀
Aš norėčiau 24d, tada 24m 24d. O pirmagime buvo 17m 17d 😀🤣 bet man atrodo mano visi norai nuplauks 😒
16 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai