meilut parašė:
Kokius žieminius kombinezonus perkate savo mažyliams?
Mes gavom iš pusbrolių išaugtus columbia, jie su pūkais viduje
meilut parašė:
vivid parašė:
Mes irgi nupirkome Columbia SNUGGLY BUNNY II BUNTING bet man atrodo jau toks plonas, bijau kad nesušaltu vaikas 🫣
meilut parašė:
Mes irgi nupirkome Columbia SNUGGLY BUNNY II BUNTING bet man atrodo jau toks plonas, bijau kad nesušaltu vaikas 🫣
Mes irgj pirkom columbia, taip pat atrodo plonokas🙈
meilut parašė:
Juk jis pūkinis, storas ir neturi būti
sv78432 parašė:
Kaip pas jus su miegais? Pas mus prasidėjo streikas dienos metu vargais negalais užmiega 30min ir viskas, naktį miega gerai, kekiasi kartą arba visai nesikelia.. Ar…
Mano nakti keliasi n kartų, diena sunkiai užmiega. Bet atrodo kad pradėjo formuotis dantukai. Nes viską į burną ir pyksta
sv78432 parašė:
Kaip pas jus su miegais? Pas mus prasidėjo streikas dienos metu vargais negalais užmiega 30min ir viskas, naktį miega gerai, kekiasi kartą arba visai nesikelia.. Ar…
Miego regresas labiau nuo 4 men. Kaimynej va buvo kaip jus aprašot. Sake dvi sav taip kankinosi ir praėjo
UgNė J. parašė:
Miego regresas labiau nuo 4 men. Kaimynej va buvo kaip jus aprašot. Sake dvi sav taip kankinosi ir praėjo
Argi cia kankinimasis, jei naktim miega Ne regresas cia, o dziaugsmas ;) As visus siuos tris menesius dziaugiuosi, jei pamiega bent karta nakti 4val. Nes siaip keliasi kas 2-3val, dabar kokia savaite karta pamiega 3val, jei pasiseka 4 nakti, po to keliasi kas valanda Diena tik restartukai po koki 30min. Pietu miegelis 2-3 val.
meilut parašė:
Aš iš Vinted mothercare tokį gana storą pirkau, kolkas gal net kiek ir siltokas, bet kai vienintelis budas ilgesni pietu miegeli pamiegot 2-3val. pasivaiksciojimai lauke, tai pats tas. Toks kombinezonas: https://www.babycity.lt/lt/mothercare-kombinezonas-bern--indigo-ta025-ta025
sv78432 parašė:
Naktim miega arba keliasi vieną kartą? Jūs tik džiaukitės leliuku🙈 dieną tiesiog domisi labiau viskuo ir mažiau miega.