Fantazija91 parašė:
Sveiki. Kiek jūsų vaikučiai naktį išmiega? Be maitinimų?
Nakčiai valgom 21-21:30, paskui valgom 4-5val ir ryte jau 9val.
Fantazija91 parašė:
Nakčiai valgom 21-21:30, paskui valgom 4-5val ir ryte jau 9val.
Mums 2men ir 3d.
Nakciai VISADA uzmiega 23:30😅kaip laikrodis...
Keliasi 2-2:30,tada 5:30-6h.
Veliau irgi kas 2-2,5h valgo ir taip iki 11h ryto,nuo 11h viskas gali pamirsti viska
🤣Dusas arba miega man nuo 8h iki 11ryto buna😂Paskui valgo/atsigeria kada nori,pamiega pazaidzia..laukas...
Aneta5 parašė:
Mums 2men ir 3d.
Nakciai VISADA uzmiega 23:30😅kaip laikrodis...
Mūsų mergytei tuoj 3 mėnesiai irgi užmiega apie 12 nakties tik būna ir vėliau. Jinai aktyviausia tokia metu buvo mano pilvelyje, žiūriu,kad vis dar ta pati rutina pas ją 🤭 ir keliasi naktį panašiu laiku kaip jūsų mažylis
Fantazija91 parašė:
Pas mus pirmą mėnesį kėlėsi du kartus apie 2-3 val ir 4-5 val, užmigęs apie 23 val ir tada tik ryte apie 6val. Antrą mėnesį kėlėsi vieną kartą apie 3-4 val užmigęs apie 22val ir ryte apie 6val. Dabar eina trečias mėnuo keliasi tik ryte apie 6-7val užmigęs apie 22 val😀
Mamos ar pas jusu nebuvo valgymo streiko nes maniske kategoriskai atsisakineja imti krutine nors ir po 6-7 valandu nevalgymo ir budravimo. Tuti ima truputi patraukia ir vel spjauna lauk ir verkia, bandau duoti krutine neima saukia ir viskas jau antra diena. burnyte ziurejau svari jokiu puskeliu ar pan.
Akvi1ina parašė:
Mamos ar pas jusu nebuvo valgymo streiko nes maniske kategoriskai atsisakineja imti krutine nors ir po 6-7 valandu nevalgymo ir budravimo. Tuti ima truputi patrauki…
Krūties streikas. Pasiskaitykit plačiau, bet rekomenduojama žindyti primigusį, supant, nešiojant, bandyti ant kamuolio.
Akvi1ina parašė:
Mamos ar pas jusu nebuvo valgymo streiko nes maniske kategoriskai atsisakineja imti krutine nors ir po 6-7 valandu nevalgymo ir budravimo. Tuti ima truputi patrauki…
Aš su savo pirmuoju berniuku taip nutraukiau maitinimą, trijų mėnesių kai buvo tiesiog žiaugčiodavo pamatęs krūtį ir jos neimdavo, tai kiek galėjau nusitraukdavau, maitinti galėjau tik naktį. Dieną teko imtis mišinuko.
Filadelfija parašė:
Eina sau, ilgai miega. Musu nakciai uzmiega tik 22-23val.o keliasi 3-4, jei uzmiega 21val, tao tada 1-2 kelias.
Pirmąjį mėnesį man irgi taip buvo 😁 buvau visada kaip zombis tiek naktį tiek dieną,nes esu mėgstanti pamiegoti 😁 bet po mėnesio susitvarkė ir vis ilgejo miego ciklai tai dabar džiaugiuosi,kad leidžia pamiegoti 😁😁 na iš vienos pusės labai gerai,o iš kitos pusės labai daug pieno turiu tai nusitraukineti neturiu kur, šaldyti nesaldau,nes ar taip ar taip vėliau neturėsiu kur dėt kai tiek pieno turiu. tai seną išpilti tenka ir pakeisti nauju, pusė dienos ir vėl visiškai pilni 🙈😁