xixi parašė:
Kaip jaučiatės?
Jaučiuos tai puikiai, patvirtino cholestazę, suskyrė gydymą, dar pateplioja senu krauju. Kazkaip tikiuos ryt ar poryt namo
xixi parašė:
Kaip jaučiatės?
Jaučiuos tai puikiai, patvirtino cholestazę, suskyrė gydymą, dar pateplioja senu krauju. Kazkaip tikiuos ryt ar poryt namo
xixi parašė:
Nebuvo jokio kamščio, vandenis prakirpo.![]()
Atvažiavau tik dėl to į ligon.,pasidarė neramu, nes lašėt pradėjo, kaip vėliau pas…
Labas, jei ne paslaptis, kurioje čia ligoninėje paliko jau?
Elyz parašė:
Sakykit, ar yra kažkokios gairės kada jau galima su naujagymiu eiti į lauką? Mus paleidžiant davė skrajutę, kur rašo po 10 dienų 15 min. galima išeiti. Man visai ne…
Labas, kiek aš domėjausi, tai tokiu oru, kai vasara ar šilta/karšta, tai galima eiti jau sekančią dieną, kai grįžot iš ligoninės. Žinoma, pirmi kartai lauke turėtų trukti neilgai: 15-20 min. Gal dar pakomentuos ir kitos
klmn parašė:
Jaučiuos tai puikiai, patvirtino cholestazę, suskyrė gydymą, dar pateplioja senu krauju. Kazkaip tikiuos ryt ar poryt namo![]()
Man irgi patvirtino, bet gulejau apie 6 dienas. Po to dar dienos stacionaras, kas savaite kraujas. Bet pas mane mazesnis nestumas buvo, gal Jums dabar kai jau 37 sav. bus greiciau, nes del cholestazes buna skatina gimdyma 37sav.
Viltute7 parašė:
Man irgi patvirtino, bet gulejau apie 6 dienas. Po to dar dienos stacionaras, kas savaite kraujas. Bet pas mane mazesnis nestumas buvo, gal Jums dabar kai jau 37 sa…
Uj negąsdinkit, nenoriu čia tiek laiko tupėt. Reiks ryt paklauat koks planas dėl manęs
Aš šiandien po apžiūros tai su šlapimu nesusitvarkau tai gliukozės randa tai ketonų, nors atrodo ir vandens nemažai geriu ir saldumynų nevalgau 🤔 svorio nei gramo nepriaugau per 2 savaites dar nusistebejo, bet kur čia priaugsi kai tokie karščiai, tik echoskopo nieko nebedarys, kadangi 32 savaitę ėjau privačiai 🙂 paruošiamieji užeina ohoho bet bus taip, kad sueis 37 savaitės viskas apsiramins ir teks pernesiot 😅
Jamamita parašė:
Labas, jei ne paslaptis, kurioje čia ligoninėje paliko jau?![]()
Klaipėdoje, bet čia 2016 m.
Elyz parašė:
Sakykit, ar yra kažkokios gairės kada jau galima su naujagymiu eiti į lauką? Mus paleidžiant davė skrajutę, kur rašo po 10 dienų 15 min. galima išeiti. Man visai ne…
Čia gal aktualiau kai žiemą gimę, dabar lauke šilčiau nei namuose, vežkit nors ir šiandien 🙂
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai