Mettija parašė:
O gal neišmūčinat per dieną? Vakare sese kai atvaro tai mažylei yra kas veiktbando kirmintis iki jos ta dar atsinesa žaislu tai ji pas mus pasportuoja gerai
…
Gal ir neissikrauna..bet vos tiek 20 h uzmiega...🤔
Mettija parašė:
O gal neišmūčinat per dieną? Vakare sese kai atvaro tai mažylei yra kas veiktbando kirmintis iki jos ta dar atsinesa žaislu tai ji pas mus pasportuoja gerai
…
Gal ir neissikrauna..bet vos tiek 20 h uzmiega...🤔
Kas antrą naktį, ne vienas tai kitas bludina. Naktį prieš dukra, verkšleno, kosėjo (sirguliuoja). Šia naktį mažas užmigo, prabudo ir verkė kokia 30 min be sustojimo. Kažkiek nurimsta ir vėl verkia. Kas buvo nežinau, miegojo su mumis po to. Vyras sako: jei taip ir toliau aš eisiu į balkoną miegot 😃😂😂😂
julyp parašė:
O sloga yra kažkada tęsusis virš 2 savaičių. Sakė gydytoja dabar jau ir 14 dienų yra norma, ilgėja terminai
Načert tokias slogas
neišsimiegojo naktį tai tiek verkė kad nulūžo ant peties dbr miegs ant manes o nosi girdžiu burbuliuojant ;( reiks vel traukt ;(
Na mano miega ilgai. Vakar pvz pietų miegas truko 2 valandas. Ir po to būdravo 7 valandas iki naktinio miego 🤦🏼♀️ tai nuėjo miegot 22h, atsikėlė 10:30. Būna suverkia vis kelis kartus per naktį, bet įtariu čia dėl dantų, vienas priekinis jau išlindo, kitas pakeliui.
Šiandien dantų gydytoja (kalbėjom apie vaikus) ir sako, gerai miega nes raida lėtesnė, tiesos yra, nes neskuba ji su ropojimu😬
Mystery parašė:
Na mano miega ilgai. Vakar pvz pietų miegas truko 2 valandas. Ir po to būdravo 7 valandas iki naktinio miego 🤦🏼♀️ tai nuėjo miegot 22h, atsikėlė 10:30. Būna suverk…
Pas mus irgi gal lietesne nes neropoja..bet miega blogai. Nors jau ismoko pati atsisest ir tikrai matau, kad sustiprejo.
Dar prie to pacio, kad mamai nebutu taip lengva po tokios nakties,sudauze lempa kur stovejo salone..tiesiog nuverte ..trenkesi ant grindu ir suduzo...pzdc kiek stiklu..siurbiau 3 kart..valiau,ir vis tiek randu stiklo sukiu..bijau dabar ir paleist, nes viska i burna ima ragauti nuo grindu..
Katty parašė:
Pas mus irgi gal lietesne nes neropoja..bet miega blogai. Nors jau ismoko pati atsisest ir tikrai matau, kad sustiprejo.
Maniškė atsisėda tik su pagalba, tai pvz nuo pagalvės nulipdama arba nuo manęs, bet iš gulimus padėties ne.🙈 Nu nieko, išpirkau mankštas, sportuosim.
O mes planuojam varyt į lrt protestą, vyras ble meete užtruko, tai kai nuvarysim jau nieko nebus.🤦🏼♀️
Mettija parašė:
Miego tema manoji migdosi su merliuku ir muslino zuikiu ir nakti kai blaškos iduodu i rankas ir ji užmiega. Gal bandykit irgi rast koki migduka
Mano tai pledą turi, sukasi į jį 😃 bet kartais ir tas nepadeda
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai