Rovela parašė:
Tai dėl nipto man viskas aišku su mikrodeliacijom ir panašiai. Mano atveju kažkuriuo momentu tiesiog vaikas nustoja augti, ir to neįtakoja chromosomų anomalijos, o …
oho 🙈 aš tokių dalykų nežinojau...
Rovela parašė:
Tai dėl nipto man viskas aišku su mikrodeliacijom ir panašiai. Mano atveju kažkuriuo momentu tiesiog vaikas nustoja augti, ir to neįtakoja chromosomų anomalijos, o …
oho 🙈 aš tokių dalykų nežinojau...
Rovela parašė:
Merginos gal žinot ar klaipėdoje bus organizuojamos kažkokios pamokėlės ar ekskursijos po gimdymo namus? Dabar kai pasikeitė valdžia būtu įdomu pamatyti kas ten pas…
Dar nesidomėjau, bet labai būtų įdomu.
Draugė gimdė 07.31 tai sakė buvo nuostabu viskas 🤗
Myrkt parašė:
Dar nesidomėjau, bet labai būtų įdomu.
Tai va kaži ar kas pasikeitė nes kai buvau su dukra sakė kad man čia ne vandenys nubėgo, o nelaikau šlapimo, nors tą pačią dieną pagimdžiau, tik kitoje ligoninėje. 🤔
Myrkt parašė:
Sveikos Klaipėdietėsesu girdėjusi, kad buvo neštukių rubų parduotuvė Klaipėdoje? Gal žinot ar dar yra? Ar išvis negali Klaipėdoj rasti kažkur neštukėms aprang…
Nesenai buvau pravažiavus prie VDG mokyklos ten kur raštinės prekės lyg mačiau yra parduotuvė 🤰🏻 tik negaliu pasakyt kaip vadinasi.
Rovela parašė:
Nesenai buvau pravažiavus prie VDG mokyklos ten kur raštinės prekės mačiau yra parduotuvė 🤰🏻 tik negaliu pasakyt kaip vadinasi.
Ooo dėkoju
važiuosiu pasižvalgyti, papasakosiu ką gero mačiau.
VDG mokykla tai čia kur S.Daukanto g 31 ? ar šita?
Myrkt parašė:
Ooo dėkojuvažiuosiu pasižvalgyti, papasakosiu ką gero mačiau.
Aha Daukanto g. Bet dabar matau užsidarius jau 🫣
Rovela parašė:
Aha Daukanto g. Bet dabar matau užsidarius jau 🫣
Pasirodo, kad pažystų savininke. Tai liko tik online, bet kas iš Klaipėdos - galima tartis gyvai susitikti prekių sandelyje. Tik nežinau dar kur jis randasi
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai