2024.09.27 13:59 (prieš 1 m.)
Deja, bet galima padaryt ir kitos su gresianciu gauna lovos rezima arba guldo i ligonine kiek esu skaiciusi ir padeda joms. Suprantu, kad jiems dzin ,bet cia ju darbas toks.
Nepatinka lai nedirba o ne replikas meto.
Kai atsiprasant alkoholikai su traumom atvaro tai nieko matyt....
As buvau kai man buvo 5 sav ir pora dienu ,nes patepliojo rudai paskambinus i 113 manes paklause ar lauksiu kol atvaziuos manes ar turiu galimybe pati atvykti ir butinai vykti.
pralaukiau man atrodo nuo 9 iki 12 ir tada po patikros apie 30 min israso, bet patikrino ir nemaciau, kad butu nepatenkintos ...
daktare mano siandien nedirba ir tuo numeriu kuriuo man kazkada skambino del tyrimu ats. nzn ar jos asmenis ar ne niekas nekele. paskambinus registraturoje sako laisvas laikas tik nuo lapkricio menesio ir e.sveikatoje irgi tapati rodo. Centro poliklinikoje artimiausiu metu vietu nera mokamai.
Tegul tikrina as tikrai suprantu, kad yra gal ir svarbesniu pacientu , bet visgi mokame uz psd nemazus pinigus.
o ka daryt tom moterim kurios gal neturi papildomu lesu dabar skubiai apsilankyti privacioje klinikoje visokiu gi atveju buna ...