Laimingoji parašė:
Antra gimdziau dare epidura , nors ir naudojau fraxiparine, niekad negirdejus kad epiduro nedarytu
Nu vat nežinau, man kaip tik sakė kad negalima. Bet kaip ir sakiau aš nesigilinau per daug niekada nes man ir be jo gerai gyvenasi.
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįLaimingoji parašė:
Antra gimdziau dare epidura , nors ir naudojau fraxiparine, niekad negirdejus kad epiduro nedarytu
Nu vat nežinau, man kaip tik sakė kad negalima. Bet kaip ir sakiau aš nesigilinau per daug niekada nes man ir be jo gerai gyvenasi.
Man tiek LT tiek uzsienio ligoninej pasake kad su Fraxi - jei 12val begi buvo suleistas, jokio epiduro nes gali stuburas durio vietoj pradeti kraujuoti...
LT del gindymo kazkaip mazai paslankus, nuomone - kaip bus taip, ziuresim ta diena 👎 cia pasiule suplanuoti gimdyma 39 savaiciu- t.y. Atvykti skatininui ir ta diena jau nesileisti fraxi, tada galeciau rinktis epidura normalia tvarka. Aisku jeigu gimdymas prasides naturaliai iki tada, na irgi nieko jau nepadarysi- gydytojai spres vietoj.
Inguteee1 parašė:
Svarbu tą dieną kai prasideda veikla - nebesileisti.
Veikla prasidejo tik prasidėjus 37 sav. vakare, ryte nebesileidau, po puetų padarė epidūrą, vakarop buvau pagimdžiusi
Price parašė:
Svarbu tą dieną kai prasideda veikla - nebesileisti.
Veikla prasidejo tik prasidėjus 37 sav. vakare, ryte nebesileidau, po puetų padarė…
Na visko gali būti. Aš ligoninei gulėjau. Ir buvom sutarę kad kitą ryta einame gimdyti ir kad vaistų nesileisti, bet veikla jau vakare prasidėjo. ☺️
Bet kaip sakiau, man epidūras mažiausiai rūpi tai net nesuku galvos. Dujų paprašiau tik linksminamųjų. 😅
Inguteee1 parašė:
Na visko gali būti. Aš ligoninei gulėjau. Ir buvom sutarę kad kitą ryta einame gimdyti ir kad vaistų nesileisti, bet veikla jau vakare prasidėjo. ☺️
Man ir epidūras mažiausiai rūpėjo. Tikrai neplanavau jo. Nereikėjo nei su pirmu, todėl ir antrą kartą gimdant neplanavau jo.
Bet šįkart pats gydytojas siūlė, nes per ilgai užtruko pats prasivėrimo procesas. Realiai sustojo viskas ir nebejudėjo į priekį. Epidūrą davė, kad atsipalaiduočiau kažkiek. Po epidūro kaklelis vėl pradėjo vertis ir pagimdžiau.
Price parašė:
Man ir epidūras mažiausiai rūpėjo. Tikrai neplanavau jo. Nereikėjo nei su pirmu, todėl ir antrą kartą gimdant neplanavau jo.
Man taip buvo su pirmu gimdymu, po 11 valandu skatinimo ruose daryti cp ir pabande epidura, viskas greitai atsileido ir pagimdziau.
Epiduras su afs tikrai galima, bet turi maziausiai buti 8-10 h praeje po paskutines suleistos skystinanciu vaistu dozes.
As su 3 susileidau ir po pusvalandzio nubego vandenys, man jokiu budu sake neduos apiduro.
Labas rytas.
Nu žinokit merginos alergizuoja mane kažkiek Zibor 🙄 paberia ir pilvą aplink dūrius ir paniežti.. pas III lygio ginekologę 20dieną, bet kad kiek suprantu net labai norint nelabai yra į ką keisti vaistus ir nelabai norėtusi🤔
Kažin, galima teptis kokiu antihistaminu? Turiu grivex namie ar kažkas tokio. Ta prasme kaip rašoma tipo atvirų žaizdų ir didelių plotų netepti, tai šiuo atveju taip ir nėra 🤔
Inguteee1 parašė:
Labas rytas.
Gali pakeisti į fraxiparine
Laimingoji parašė:
Gali pakeisti į fraxiparine
Aha, kurio prekyboje nėra. Žinočiau kad nebus neskalndumų su gavimu vaisto taip nesukčiau galvos.
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai