Auksine25 parašė:
Labuuuuuka:))) va mes jau kokios:D.... Mes jau didejam:)))
Auksine25 is kur tokia foto ?
negaliu atsiziuret
Auksine25 parašė:
Labuuuuuka:))) va mes jau kokios:D.... Mes jau didejam:)))
Auksine25 is kur tokia foto ?
negaliu atsiziuret
Egliuxxx UK parašė:
Mes liepos 4 tuokiamesLaukiu ir nerimauju kartu
Toks jaudulys kyla
![]()
as ir zinok kuo arciau ta data tuo sirdis labiau plaka
ir laukiu kada praeis...o tai puskuosiu as ten
bet panasi data beveik mes birzelio 6d :)))))
Ernestaaa parašė:
as ir zinok kuo arciau ta data tuo sirdis labiau plakair laukiu kada praeis...o tai puskuosiu as ten
![]()
Nu tikrai :)))0
Labukas, as cia ne i tema, bet man reikia skubaus atsakymo kaip jus manot?
Jei ambasadoj uzrasyta darbo laikas:Konsulinio skyriaus priėmimo valandos
Pirmadienis: 13.00 - 17.00
Antradienis - Penktadienis: 9.00 - 13.00
Tai cia suprast tik antradinie penktadini? Ar Antradieni, treciadieni, ketvirtadieni ir penktadieni??
Nes vyras rytdienai laisva del to pasieme.
V a i d a parašė:
Labukas, as cia ne i tema, bet man reikia skubaus atsakymo kaip jus manot?
Jei ambasadoj uzrasyta darbo laikas:Konsulinio skyriaus priėmimo valandos
Pirmadienį dirba po pietų, kitomis dienomis iki pietų
Sveikos mamytes
reik patarimo
esu 5 dienos po cezario siandien, viskas buvo gerai neskaudejo iki siol. Na ligoninej iki pirmadienio nakties laikesi temperatura, antradieni jau buvo gerai ir isleido. Bet vakare vakar pakilo vel 37.5 isgeriau paracetamolio ir nukrito, visa.nakty nebuvo. Bet nuo 1 val nakties miegant prasejau ziauriai prakaituot, atsikeliau visa kaip is skalbenkes istraukti rubai grest nereikia bet visi slapi, plaukai irgi. Lova persivilkom, biski pasedejau atsigavau ir vel miegot, ai dar tik islipus is lovos drebejau visa kaip nzn kas, kambary virs 23lapsniu silumos. Su sekanciu maitinimu 5 val vel atsikeliu tokia pati slapia ir drebu dar daugiau, bet vel persirengiau ir praejo. Tik jau si karta ir papai buvo sunkus ir kieti, pamasazavau ir pradejo begti pienas, nutraukiau kelis lasiukus na ir laimynga kad pagaliau atsirado nuejau miegot. Dabar atsikeliau 7 val nu ir vel visa slapia. As nebesuprantu, nei temperaturoa neturiu, nieko o sitaip prakaituoju, ai dar kojos tynsta jeigu bent trumpam nuleidziu zemyn. Ligoninej irgi prakaituodavau bet tik vos vos apie kakla, bet del to kad po paklodem juk celafanai. Tai va. As nzn ka man daryt. Sitoks prakaitavimas kaip ant rubo sausos vietoa nelieka tikrai nenormalus. Gal kuriai taip buvo? Ka daret? Ai o miegot man lyg ne per karsta, uzsiklojus buna, nes kada per karsta as visada atsikloju.
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai