Linute25Uk parašė:
oho tai nemazai jam metu![]()
vaikystej mane musdavo basiai o ir kai gryzdavau i lt nesutardavom bardavomes belenkaip o cia gatvej nepaliksiu bet vistiek nenoriu kad pas mane butu
Linute25Uk parašė:
oho tai nemazai jam metu![]()
vaikystej mane musdavo basiai o ir kai gryzdavau i lt nesutardavom bardavomes belenkaip o cia gatvej nepaliksiu bet vistiek nenoriu kad pas mane butu
busimaaa parašė:
nu bet gal jau suaugo brolis,juk jau ne mazas pacukas,nebijok taip,juk galbut dabar kaip tik sutarsit labiau,beto jis bus tavo namuose ir negales elgtis kaip jam papuola..
Gintaryte parašė:
nu bet gal jau suaugo brolis,juk jau ne mazas pacukas,nebijok taip,juk galbut dabar kaip tik sutarsit labiau,beto jis bus tavo namuose ir negales elgtis kaip jam papuola..
tai sitas tai jo pabandytu bent zody pasakyt galetu dinkt prie konteineriu
dab sulindes i sikna be muilo :DDDDDD kas jam belieka
Labas rytas merginos
Busimaaa, kantrybes tau.. as irgi su broliu nekaip sutariu, tai ir man speju butu panasios emocijos...
Dagna, o Martin jau prie laiko gal apsiprato, kad snd tiek numigo
Soncik, is kur tu esi..kazkas minejo, kad netoli leedso tu?
Linute, o tavo mazyliui grazuoliukui sveikatytes, lengvo pirduliuko...
Gintaryte parašė:
ir as pritariu jei nuomonei juk kai i beda papuola visi tokie geri pasidaro
Kasharas parašė:
tai ko db taip prastai miegojot? dantukai gal kankina? ar po lietuvos taip prastai miega? laika gal sumaise, kaip ir maniskis![]()
gali buti kad is po lt manau dar nepripranta prie uk laiko beto ir dantys kankina iskart 3 greiciau jie islystu
Alvukas parašė:
Labas rytas merginos![]()
Busimaaa, kantrybes tau.. as irgi su broliu nekaip sutariu, tai ir man speju butu panasios emocijos...
Dagna, o Martin jau prie laiko gal apsiprato, kad snd tiek numigo
![]()
Soncik, is kur tu esi..kazkas minejo, kad netoli leedso tu?
Linute, o tavo mazyliui grazuoliukui sveikatytes, lengvo pirduliuko...
oi zinok tikiuosi kad po biskiuka apsipranta
o kaip tu miegojai? kaip savijauta?
Modziux parašė:
o paskui su mazike miegotimars
geros dieneles
!!!
dekui
pasistengsiu per pietus nusnaust
neblogas dalykiukas apsipirkimui ant vežimuko rankenos www.amazon.co.uk/Happy-Mummy-Hook-Stroll-2-Pack/dp/B00158DS0U/ref=pd_rhf_shvl14
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai