zurza parašė:
niu,tai va,matyt, ievutei pamirso ilipdyt,ar seip paduoti...nes turetu gauti...nieko,kita kart prie progos uzklausk
![]()
![]()
ok
uzsuksiu pas 'drauge' i NHS ryt/poryt - siom dienom
zurza parašė:
niu,tai va,matyt, ievutei pamirso ilipdyt,ar seip paduoti...nes turetu gauti...nieko,kita kart prie progos uzklausk
![]()
![]()
ok
uzsuksiu pas 'drauge' i NHS ryt/poryt - siom dienom
Kasharas parašė:
pas mane apsilankymu planas buvo pacios knygos viduj tokia lentele uzpirldyta kaa kur turesiu lankytis![]()
pas mane ta pati lentele yra - jau rasiau
bet ten tik 2 scanus uzpilde
manau ji taip atmestinai ,nes pasigyre kad kovo men i pensija iseina - tai kas jai
na va pyragas jau padetas uzsalti,mesa uzmarinuota,vistienos file greit atsileist turetu tai eisiu dar baigt suruost viska valgyt
mazyle geria pienuka turetu uzmigti
kazkokia zyzaliuke visa nakti ir diena siandien
na gal vakare leis mums pasisedet
noreciau ir as iseit kur i kokia kavine,bet su mazaja jau neiseitu o ir draugas nelabai jauciu noretu
jam tokios dienos nelabai sventes skaitosi
zurza parašė:
![]()
![]()
na nieko turetu paskirti vizita arba seip uzsiregistruoti paciai gal reiktu
nepemu bet apie 10 savaite ir vizitas buvo ar ne
iieevvuuttee parašė:
na man iteike pirma karta midwife zalia tokia knygaPregnancy notes
as ja skersai-isilgai perskaiciau
![]()
yra Pregnancy Planner ,bet cia nic nieko neuzrase prie blood tesr (nors yra). ji pazymejo Dating scan - 10-14wks., Anomaly scan 20-22 wks. niu
![]()
tai va
viskas. toks planas chuliganas
![]()
o paskutiniame lape kur Appointments tai - Ring GP'S surgery for midwife at 16 wks![]()
as kaip tik siandien pravaziavau pro poliklinka ten 'drauge' turiu
(as labai susibendrauju) tai man no problems pas ja uzsukt - paplepet
![]()
tai va tu pagal ta pregnancy planner orentuokis... na gal susiveplino midwife ir pamirso apie tuos testus pakalbeti....bet juos reik pasidaryt...man siais metais 6 buteliukus paime
galvoju isnaglejo
tai ten 4-5 tyrimai....tai pasidaryk,nes 16 sav midwife aptaria rezultatus
zurza parašė:
as tai tieeeek dekoraciju isrinkau,kad nebezinau nei kurias ir pirkt....galvoju,dar paziuresiu vietinese parduotuvese...bo is eBay'jaus vis gi reik uz siuntima moketi....o tos,kur patinka,parduodamos ne rinkiniu,tai "suds"...taip nieko nesusitaupys...![]()
kaskada metalane labai daug dekoraciju buvau macius, Justui vienam gimtadieniui pirkau, tik va matyt nevisada ten buna, nes db maziukui ieskojau ir nieko nebuvo
matyt kaledos savo dare
iieevvuuttee parašė:
pas mane ta pati lentele yra - jau rasiaubet ten tik 2 scanus uzpilde
![]()
![]()
manau ji taip atmestinai ,nes pasigyre kad kovo men i pensija iseina - tai kas jai![]()
![]()
na tai matyt gydytoja kai i ligonine gausi vizita ji uzpildyti baigs
as jau smulkmenas pamirsus, eina sau kaip seniai tokie rupesteliai atrodo buvo
jurgita1983 parašė:
Ievute labai graziai atrodei savo didziaja diena![]()
aciu saulele !!! ;) vestuves musu ivyko labai greitai po pazinties bet is tikros ir tyros meiles
su jumis pabendravus tik apie 3 savaiteles rodos pazistu jus kaip senas drauges
na neispasakytai fainos, protingos, mielos, geros ir t.t
pacios paciausios ;)
tik va Redai mes negeros visos
as vakar raisau kad jai i laida Klausimelis reiktu patekt ;) tikrai originaliu atsakymu pakomentuotu
ai gerai baigiam ta mano tema apie tyrimus - as ryt/poryt uzsuksiu i poliklinika ar midwife ligoninej pasigausiu ir issiaiskinsiu kas ir kaip ir kodel ir uz kiek ir t.t
jau armonika ne uz ilgo reiks kit i orkaite
ir begt rengtis sexiukus
su jumis laikas prabega kaip vandenelis upeje ;)
Kasharas parašė:
kaskada metalane labai daug dekoraciju buvau macius, Justui vienam gimtadieniui pirkau, tik va matyt nevisada ten buna, nes db maziukui ieskojau ir nieko nebuvomatyt kaledos savo dare
![]()
pas mus tokios parduotuves nera
bet yra "party shop" - ten ko tik nori yra...bet ji tokia ne papigiam,kai specializuota...
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai