ziina parašė:
cia sedi visi del pinigu o ne del to kaip jie gerai vaikus priziuri. nes visi visvien jei kas is karto varo y lietuva pas gyditojus o ne cia![]()
tame ir reikalas kad del pinigu:)))))))
ziina parašė:
cia sedi visi del pinigu o ne del to kaip jie gerai vaikus priziuri. nes visi visvien jei kas is karto varo y lietuva pas gyditojus o ne cia![]()
enorabuena parašė:
am..bet as nesuprantu kokio ilgio tada jos pirstai turi buti kad paliestu leliaus galva ? tai kkodel tada visi sako kad myliuka galima daryt iki pat pabaigos ir nieko leliuj nenutinka?tai manau jeigu jau su pirstais paliecia tai kai myliukas daromas tikraj lieciama galvyte nebesuprantu :/ nelogiska man...
jos kai pirstus kisa ikisa i gimda, o kai myliuka darai neilenda i gimdos kakleli
Rūtelėlė parašė:
tai sweepas ąia dar pakankamai natūralus paskatinimas.. daug geriau nei kokie vaistai..o mes gimėm lygiai 4 kg ir 54 cm..
dabar jau sveriam 5220g tik ūgio nežinau.. 3 sav buvo 57 cm, tai db gal apie 60cm
![]()
aiskutis
ziina parašė:
Taip ir sita pastebejau, man net baisu darosi.. va kaip tik norejau suzinoti, kada cia pirma skiepa padaro? nes lietuvoj pirmas buna tik gimusiam..
mes ir gavom Skiepus tik gimę.. vitaminą K, nuo BGS ir TB.. Kiti skiepukai 8 savaičių bus
Rūtelėlė parašė:
tai sweepas ąia dar pakankamai natūralus paskatinimas.. daug geriau nei kokie vaistai..o mes gimėm lygiai 4 kg ir 54 cm..
dabar jau sveriam 5220g tik ūgio nežinau.. 3 sav buvo 57 cm, tai db gal apie 60cm
![]()
nieko sau koks didelis 4kg,turbut sunkoka buvo gymdyt?o mazdaug sako midw koks gims vaikas kiek kg?
ziina parašė:
jos kai pirstus kisa ikisa i gimda, o kai myliuka darai neilenda i gimdos kakleli![]()
na nzn bet vyro jau du men nebeprisileidziu
dianute7 parašė:
O mes snekam apie prieziura ne pinigus, jei lietuvoj butu taip kaip cia su pinigais manau niekas net neatsisuktu yta anglija, bent jau as tai tikrai, as cia dar tik 3menesiai, bet jau man bloga nuo tu anglu, ypac kai pas daktarus eiti reikia su vaiku.. mes su vyru skolas lietuvoj atiduosim ir minsim namo is cia, nes man tai cia kosmaras kaskoks, na aisku gal kiekvienam mieste skirtingai
ziina parašė:
jos kai pirstus kisa ikisa i gimda, o kai myliuka darai neilenda i gimdos kakleli![]()
mes tai is vis bijojom to myliuko net is pradiu,o dabar jau kaip vaikutis ten juda musa,tai vyras net pats sako,nenoriu as leliuka zadinti:))))sako pakentet galiu,niekas be sekso nemire
Rūtelėlė parašė:
mes ir gavom Skiepus tik gimę.. vitaminą K, nuo BGS ir TB.. Kiti skiepukai 8 savaičių bus
Kokie cia skiepai? nes vitamina k maciau kad gausim, o kas tie bgs ir tb?
ziina parašė:
O mes snekam apie prieziura ne pinigus, jei lietuvoj butu taip kaip cia su pinigais manau niekas net neatsisuktu yta anglija, bent jau as tai tikrai, as cia dar tik 3menesiai, bet jau man bloga nuo tu anglu, ypac kai pas daktarus eiti reikia su vaiku.. mes su vyru skolas lietuvoj atiduosim ir minsim namo is cia, nes man tai cia kosmaras kaskoks, na aisku gal kiekvienam mieste skirtingai
man kaip tik cia tokie malonus tie daktarai su sypsena nzn ir arbatos atnesdavo kai gulejau ligoninej rupinosi nzn lietuvoj tikraj visi kisenes isskiete laukia kad duotum jiem kazkiek tada priziuri bet ir tai fuj man aisku kikvienam pagal save bet as dziaugiuosi cia...tik kad su tais antibijotikais ir paracetamoliu mane erzina jie..
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai