Lūšiukė parašė:
taviskis jau ramesnis? nekankina pilvukas?
oj jau senai ramus mano mazylis , diegliai baiges kai jis buvo 2men ir 1sav
auksinis vaikas , ir savarankiskas , ir linksmas ,, fainuolis tikras
nu tai laukiam ziniu
Lūšiukė parašė:
taviskis jau ramesnis? nekankina pilvukas?
oj jau senai ramus mano mazylis , diegliai baiges kai jis buvo 2men ir 1sav
auksinis vaikas , ir savarankiskas , ir linksmas ,, fainuolis tikras
nu tai laukiam ziniu
skorpioneee parašė:
oj jau senai ramus mano mazylis , diegliai baiges kai jis buvo 2men ir 1savauksinis vaikas , ir savarankiskas , ir linksmas ,, fainuolis tikras
![]()
nu tai laukiam ziniu
![]()
o tai faina, kad bedeles visas iveiket ir jau graziai sugyvenat
Lūšiukė parašė:
o tai faina, kad bedeles visas iveiket ir jau graziai sugyvenat![]()
jo , isgyvenom jau sunkiausia laikotarpi , tikrai buvo baisiai sunku .. bet jau dabar viskas super , gerietis mano berniukas
Laba diena, nezinau gal jau yra tokia tema cia bet as jos tiesiog neradau. Norejau pasiteirauti tu mamyciu kurios skrido lektuvu, kaip su vezimeliu ir nesykle reikalai. Domejausi kad vezimeli skraidina nemokamai, o kaip del nesykles? As skrendu viena tad man ji butina, gal galetumet pasidalinti patirtim?
Ellie UK parašė:
Na pas mane ligoninej tai nera privaloma moketi uz scano nuotraukytes. Ten parasyta, kad jei nori foto, tai gali padonatint £3bet jei nenori nemoki
![]()
tai super, kad taip eina, pas mus iskarto i registratura nunesa sesute, kad neiseitum nesusimokejus
Ingridda parašė:
Laba diena, nezinau gal jau yra tokia tema cia bet as jos tiesiog neradau. Norejau pasiteirauti tu mamyciu kurios skrido lektuvu, kaip su vezimeliu ir nesykle reikalai. Domejausi kad vezimeli skraidina nemokamai, o kaip del nesykles? As skrendu viena tad man ji butina, gal galetumet pasidalinti patirtim?![]()
Neturiu dar tokios patirties,bet manau,kad nera papildomo mokescio nesyklei. Cia kaip drabuzis tavo, gi prie taves pritvirtinti dirzai ir neuzima papildomos vietos, nebent lektuve nusiimsi ir isidesi i rankini bagaza, bet ir tai neturetu kilti problemu
Cia tik mano mintys tokios, butu idomu tikrai suzinoti kas jau keliavo taip, pravers ateityje.
Razzinka parašė:
Neturiu dar tokios patirties,bet manau,kad nera papildomo mokescio nesyklei. Cia kaip drabuzis tavo, gi prie taves pritvirtinti dirzai ir neuzima papildomos vietos, nebent lektuve nusiimsi ir isidesi i rankini bagaza, bet ir tai neturetu kilti problemuCia tik mano mintys tokios, butu idomu tikrai suzinoti kas jau keliavo taip, pravers ateityje.
na man niekas nieko nesake del nesiokles, tik buvo nepatogu, kai reikejo per patikrinima eiti ir liepe ja nusimti, o viena skridau, vaikas net nestovintis, tai toks nepatogumas buvo
Ingridda parašė:
Laba diena, nezinau gal jau yra tokia tema cia bet as jos tiesiog neradau. Norejau pasiteirauti tu mamyciu kurios skrido lektuvu, kaip su vezimeliu ir nesykle reikalai. Domejausi kad vezimeli skraidina nemokamai, o kaip del nesykles? As skrendu viena tad man ji butina, gal galetumet pasidalinti patirtim?![]()
labas nepergyvenk ir net negalvok tokiu klausimu viskas gerai vezimeli ideda prie bagazo tik atsiimt truputeli laiko uzima o nesykle gali pasiimt tik jie patikrins ar nieko nera ir viskas iki kol pakils lektuvas prasys padet i virsu o paskui jau galesi pasiimt@)sekmes skrydyje su savo leliuku
siandien skrysim ir iskylo klausimas , mes skrendam be bagazo bet su vezimu , ar reikia ant vezimo detis kazkokius lipdukus kad cia mano vezimas , ir kur juos uzsideti ar reikia eit ten kur bagaza atidavineji ar kai jau kontroles visas eini ? mes skrendam su wizzair avia linijom is luton
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai