mamuliss parašė:
va del vaiku prieziuros ir as noriu pasisakyt...va tikrai pats turi nusprest ar gerai jis auga ar ne..buvo health vizitore,as sakau o tai kaip cia ir kur reikes eit,kad vaika tikrintu jo raida ir t.t sako a tai i health centra ateik kada pati panoresi,ten pasvers ugi pamatuosNu man LT zymiai priimtiniau,kai iki metu vaika kas menesi turi gydytojai parodyt ir ji normaliai apziuri o ne tik pasveria...Vaikui prasidejo pienlige,nuejau i poliklinika,tai paskyre apoitmenta uz dvieju savaiciu
sakau as negaliu tiek ilgai laukt,tai prieme,bet vaiko net nepaziurejo,vaistu is kart prirase,kabinete uztrukom ne ilgiau 5min..dabar lankomes londone privaciai pas lietuve gydytoja,nes vaiko alergija maistui ir stipriai isbertas veidukas health vizitorei pasirode normalu...
na kazinau gal reikia gp keist, maniski kaskaip normaliai priziurejo... buvo toks atsitikimas, kad vaikui atsirado du guzai ant galvos, tai sokinejo ir mano midwife, ir healt vizitore ir gp, greit siuntima parase i ligonine, ten nuvaziavus jau musu lauke
taip kruopsciai ten gydytojai ji ismaige, as vyresneli jau isauginus is kudikystes taip nemaciau, kad vaika isciupineja kada lietuvoj gydytojai butu buve
taip, kad manau kaip lietuvoj visokiu gydytoju yra, taip ir uk, ir nereikia pasakoti, kad va lietuvos gydytojai tai super duper, super viska tvarko ir priziuri
sakau as negaliu tiek ilgai laukt,tai prieme,bet vaiko net nepaziurejo,vaistu is kart prirase,kabinete uztrukom ne ilgiau 5min..dabar lankomes londone privaciai pas lietuve gydytoja,nes vaiko alergija maistui ir stipriai isbertas veidukas health vizitorei pasirode normalu...
o man tik galva skaudejo tikrai nebuvau mirtinas ligonis, kad tiek sokinetu, o jau apie pensininkes gulejusias kartu su manim, tai isvis patylesiu, kaip apie jas sokinejo