Mamapavasaris parašė:
Ir kaip gimdymas, ar visi malonūs buvo?
Tikrai taip! Gulejau 8 dienas, daug pamainu maciau, visi malonus, rupestingi, daug demesio skyre
gimdyme dalyvavo gyd Rasa Grybauskaite
jei gimdysiu dar karta - tik Antakalnyje
Antakalnio g. 57, VilniusMamapavasaris parašė:
Ir kaip gimdymas, ar visi malonūs buvo?
Tikrai taip! Gulejau 8 dienas, daug pamainu maciau, visi malonus, rupestingi, daug demesio skyre
gimdyme dalyvavo gyd Rasa Grybauskaite
jei gimdysiu dar karta - tik Antakalnyje
uoga2304 parašė:
Tos, kurios gimdėte ar planuojate gimdyti Antakalnyje, kodėl apsisprendėte čia gimdyti, o ne VGN?
nuo 265 psl kalbeta lygiai ta pacia tema
o privaciu palatu nera - tai kaip pasiseka, jei uzimtumas mazesnis, sumokesit, turesit palata sau, kitu atveju negausit.
Sunshine90 parašė:
Tikrai taip! Gulejau 8 dienas, daug pamainu maciau, visi malonus, rupestingi, daug demesio skyregimdyme dalyvavo gyd Rasa Grybauskaite
jei gimdysiu dar karta…
Mano pirma gimdymą prieme Grybauskaite, didelis ačiū jai 😊nuostabi akušerė
uoga2304 parašė:
Tos, kurios gimdėte ar planuojate gimdyti Antakalnyje, kodėl apsisprendėte čia gimdyti, o ne VGN?
Kiekviena palata turi savo WC su dušu.
Mamapavasaris parašė:
Sveikos, kokios naujausios patirtys iš šių gimdymo namų? Vis neapsisperndžiu tarp čia ir vgn🫣
Paskaitykit pora psl atgal, gan issamus aprasymai apie patirtis.
Mamapavasaris parašė:
Sveikos, kokios naujausios patirtys iš šių gimdymo namų? Vis neapsisperndžiu tarp čia ir vgn🫣
Irgi dvejojau tarp AGN ir VGN, bet pasirinkau gimdyt AGN ir labai dziaugiuosi. Personalas labai malonus ir draugiskas. Per gimdymą sakė kaip ten ką daryt, kada kvėpuot, kada stumt, žodžiu buvau rami ir nebijojau. Po gimdymo ateidavo po kelis kart paziuret kaip mes su mazyle laikomes.
Kaip po to paaiskejo gimdziau antrame skyriuje, nors siaip man kazkaip nebuvo skirtumo.
Ynes parašė:
Irgi dvejojau tarp AGN ir VGN, bet pasirinkau gimdyt AGN ir labai dziaugiuosi. Personalas labai malonus ir draugiskas. Per gimdymą sakė kaip ten ką daryt, kada kvėp…
Ačiū, kad dalinates, aš kaip ir apsisprendžiau jau AGN, tik baisu kad paklius ankčiau minėta piktoji akušerė Vida😀
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai